fredag 27 november 2009

Pyntat för advent...


Hej hopp!

Långt blev det till nästa inlägg men och sysslolös har jag inte varit!!

Här har det adventspysslats, faktiskt redan till förra helgen då vi hade glögg och fikaträff hos oss. Jättetrevlig och mysigt var det och många vänner kom på besök och fick sig en kopp varm glögg med tillgugg, eller en kaffe med alla möjliga fikabröd. Vädret var ju likadant här som i resten av mellansverige, blött och tråkigt men när skymmningen faller så blir det så varmt och härligt ändå med alla tända ljus , adventsljusstakar och granar.

Sååååå himlans roligt att träffa er alla som var med!

Idag är det mera pyssel på gång....., bl.a bak... av de supergoda bullarna från Bagarstugan (Lisbeth) "Saffransbullar med vit choklad och pinjenötter" =O) Mmmmmmums! Japp, så här blidde bullarna!

Sen blir det lite måling....och vad får ni se när det är klart och så blir det en tur till skogen för mera lingon- och enris.

Matilda gjorde en superfin krans på sin skola igår när de hade adventspyssel, den sitter nu på hennes lillstugas dörr. Fin va? Titta vad hon mer kom hem med, som hon pysslat ihop under dagen.......en liten "pilurig" ängel från min lilla Älva, som förresten döpt om sin blogg till Tildas_liv_och_leverne.

Här kommer lite mer bilder från en adventspyntad Målargård.......Lite mörk bild blev det men jag har faktiskt ingen lust att alltid använda blixt, får liksom inte fram stämmningen då =O)Denna cd har redan gått några vara här hemma.... Nej fy, va tiden rinner i väg när man bloggar, nu måste jag ut i skogen innan det blir mörkt. Lite kaffe och en bulle får nog följa med.....=O) Tjingeling!

onsdag 18 november 2009

Hej Hallå, jag är här igen!

Ett litet livstecken från mig som haft den längsta bloggpausen någonsin under min tid i denna världen. I bland blir det bara så och den var nödvändig känner jag......


Men ......now I´m back =O).


Kommer snart med fler inlägg men just nu vill jag bara säga....

Tjingeling!