lördag 7 februari 2009

Livstecken och färgbehov


Hej hopp alla i cyberrymden!

Vill bara göra ett snabbinlägg och visa att jag lever,.......som om jag inte skulle göra det!!

Lite intensivt i arbetslivet bara så helgen kommer som en skänk från ovan. Behovet av ledighet märks allrahelst i tvättstugan och på golvet i huset!!!!! Brist på rent i garderoben och dammråttor i hörnen, ni vet!
Sen är frysen otäckt tom på bullar och fikabröd så en deg är på jäsning också............
.....men det är ju helg så jag hinner.

Efter jobbet igår, fredag, fick jag chansen att ta en lugn och skön fika med mannen innan helghandling och hemfärd och då gick jag förbi blomsteraffären på gågatan........Ingen vår piffning före Vasaloppet sa jag i förra inlägget men det gick helt enkelt inte att stoppa.......

PLÖTSLIGT fick jag ett enormt blombehov, varenda blomma i fönstret på Interflorabutiken bara skrek mot mig, -Ta med mig hem!
.....och det gjorde jag.............i min fantasi!!=) Fast 2 fina rosa krukväxter fick ialla fall följa med hem till mitt färgtörstande vardagsrum.

Just igår så kännde jag att det plötsligt var helt rätt med lite rosa färg hemma hos Målargården, rejält snöfall utomhus och sen bara vitt och beige innomhus.

Sen blev jag otroligt inspirerad av Designe när jag var in på hennes blogg tidigare i veckan, hennes vårbilder i länkat inlägg är bara såååååå fina. Gå in och titta så får ni se, ni blir garanterat sugna på vårblommor ni också.

Japp då kommer här lite fler bilder på färg temat rosa som just nu är aktuellt i Målargårdens vardagsrum.


Tills vi ses igen......Kram på er alla

Tjingeling!

12 kommentarer:

Bodil sa...

Hejsan Svejsan!

Kul att du tittade in hos mig!

Vad vårigt och fint du gjort med blommor och visst är det fint med rosa.

Måste säga att du är så fin i din mora dräkt. Min mor har gjort dräkt från var hon är född. Vilket långt arbete men sååååå fint.
Hon håller på att göra en Sverige dräkt till mig som jag kan ha här i USA när det är högtidliga tillfällen.

Jag har inte bloggtorka utan jag har en annan engelsk blogg också plus min Matilda blogg så det känns som om det kan bli lite mycket ibland.

Ha en fin helg!

Kram Bodil.

Gårdsromantik sa...

Så vackert med rosa blommor - nu blev jag så sugen på att skaffa något liknande.

Kram Maud

Essemia sa...

Undrade just var du höll hus. Men så fina blommor du har. Kornettblomman har jag aldrig haft någon lycka med. Förstår inte varför för det mesta har jag gröna fingrar när det gäller.
Hoppas du får en skön helg och inte bara jobb.
Kram Elzie

Ullis/Leva på landet sa...

Blommor är ju aldrig fel. Behövs ju så lite för att det ska bli så fint.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Prillig sa...

va fint du har gjort det. Tänk att lite rosa blommor kan ge en sån härlig vårkänsla... ;-)

Kram Britt

Kamomilla sa...

Det är mycket vårlängtan i bloggvärlden just nu...

Annika sa...

Härkigt med lite färg i vintern... här snöar det sen flera dar så det har blivit rätt mycket... hoppas bara det får ligga tills över sportloven...... är du ute o spårar för fullt...:) Kram Annika

alidas sommaräng sa...

Ja nog behövs det blommor den här årstiden, när det bara snöar och snöar.Har haft en innedag då jag sorterat papper och gjort bokföring! Du har gjort det riktigt vårigt!Jättesnyggt.Ha en bra vecka Kramar Laila

Designe sa...

Himmel så underbara blommor du skaffat! Nu blir jag inspirerad i min tur och måste köpa mera!!! :)Rosa och grönt passar så fint till din beiga tapet där i vardagsrummet! Ljuvligt!
Hoppas du haft en bra helg í snöyran! Hos mig har det snöat rejält! Härligt! Kram :)

Guldkant På Livet sa...

Mycket vackra blommor på Målargården!!! Och ja, visst vill man shoppa loss i blomsterbutiken nu, men, det får nog vänta ett tag till, jag ska göra en blomshoppinglista, så mycket vill jag ha!!!

Ja, Signe hade mycket fina blommor hon med, tänk va glad man blir av lite färg och blomsterfägring, vi behöver det nu, bland snödrivorna...

Mari.

Essemia sa...

Ville bara titta inom och tala om att jag har utmanat dig. Så om du är intresserad och har ork så är du välkommen in till mig.
Hoppas du har en bra tisdag.
kram Elzie

Isstjärnor i fönstret sa...

Känner som du ett stort färgbehov, och ännu mer efter att ha tittat på dina bilder!!!!
Måste nog också inhandla några roliga blommor...
//Agneta