söndag 26 september 2010

Att fotografera är en passion....

Japp, exakt så är det.

Jag tycker att det är så himla kul att fota, allt möjligt. Människor, djur, blommor, stenar, vatten, trädgårdar, hem.....allt. Jag vet också att det är många som tycker om mina bilder och varför skall jag då inte erbjuda mina foto-tjänster om någon skulle vilja ha dem.

Idag finns så jättemycket fina digitalkameror runt om i våra affärer men vad hjälper det om du inte tycker det är speciellt roligt att själv fota dina objekt...., eller så kanske du inte känner att du har känslan för hur du skall lägga upp en bild för att det skall bli bra....eller så har du helt enkelt ingen kamera.....

Jag kan hjälpa dig! En helt vanlig amatörfotograf som bara tycker att det är himmelens roligt att fota och har gjort det sen jag fick min första kamera någon gång på 80-talet......!

Jag har min egen stil i min fotografering och gillar du den...., ja, då är det bara att höra av sig!

Hör av dig på e-mail adressen som finns i den högra spalten av sidan så kan vi prata om vad du skulle vilja få fotat.....=O)

Här kommer några bilder på en mycket vacker MoraKulla som jag själv bad att få fota då hon bar upp dräkten så otroligt vackert.
De två nedersta bilderna är redigerade i redigeringsprogram.

Studentfotografi, konfirmation, bröllop, barn, djur, ditt fritidsintresse, din trädgård, ditt hem....., hör av dig så kanske jag kan hjälpa dig få minnen för livet.

En fotoblogg är på gång så du kan se lite mer av vad jag tidigare har fotat. Håll dig uppdaterad! =O)

Tjingeling!

6 kommentarer:

Zaga sa...

Hej!

Visst är det kul att fotografera!! Önskade bara att jag hade lite mera tid.......åker till Paradis ön under helgen och då blir det garanterat en del foton, både natur, djur, inredning, människor och mycket mera.
Morakullan är jätte fin!!
Ha en fortsatt skön vecka!
Kram Eva-Lis & Zaga

A House With A View sa...

Det är verkligen kul att fotografera och jag har blivit betydligt bättre på att fota efter att ha börjat ta bilder till bloggen. Men ännu så är jag en glad amatör :) Du visar verkligen superfina bilder i din blogg och kullan är bara så vacker, gah...

Många kramizar aka

A House With A View sa...

En sak till... du har något att hämta hos mig!! Kika in på min blogg!


Kram aka

Nordingården sa...

Vilken bra idé av dig!! Vackra bilder på vacker kulla!!! Mari.

Helena på Blomrum sa...

Vilka fina bilder, jag gillar själv at fota.

Kram Helena

Ullis/Leva på landet sa...

Så fina bilder. Är ju mycket roligare att fotografera än att bli fotograferad...
Önskar dig en fortsatt trevlig helg!
Kram Ullis