måndag 1 juli 2013

Många glada besökare!

Många glada besökare har nu suttit och njutit i vår trädgård. Förra veckan var första veckan som vi hade öppet torsdag, fredag och lördag. 
Strålande fint väder som ibland skuggades av hemska mörka moln med blixtar och dunder till följd. Värst var nog ovädret som drog över oss på lördags eftermiddagen strax före stängning då skyltar och dukar rasade och flög för vinden. 

Nu satsar vi på ny trevlig vecka!  Många har nu fått semester och söker ett mysigt ställe att göra dagsutflykt till. Tipsa gärna om oss! 

Skulle regnet komma så kan man snabbt krypa in i vår fina lada och sitta där i skydd med tända ljus i  härlig  gammaldags timmermiljö.

Mycket händer i Dalarna under denna veckan! 
Kanske skall du till Bingsjö med picknickkorg och lyssna på allehanda musik...., det skall nog jag i allfall! 

Vill du vara riktigt fin så klär du dig i din folkdräkt, vill du ha lite enklare sommarklädsel men ändå vara traditionell.....då har jag den rätta accessoaren för dig. 
Sköna Bönans vackra armband i tyger från våra olika folkdräkter. 
Ring bara på min mobil om du vill köpa ett innan onsdag! =O)

.....eller så kanske du vill ha vårt goda te i din termos.....Pris 45:-/påsen
...eller skall du på fest och vill ha en fin liten gåva till värdinnan......
Vi har de perfekte doftljusen som passar alla. Mild härlig doft som varken är för fyllig eller för "parfymig", bara en underbar doft av lavendel, apelsinblomma, syren eller citrongräs. Pris 165:-

Välkommen till en ny vecka med njuting, shopping och gofika! 
/ Eva-Mari

Inga kommentarer: