lördag 29 december 2007

Hallå...Var är Kung Vinter???

Nyårsafton närmar sig med stormsteg och då vill jag vara av den tron att snötäcket skall ligga djupt och snön skall gnistra av kylan som bör hålla sig under -10.


Mina små granar på uteplatsen skall se ut så här....


inte såhär......Lerigt, blött, mörkt och tråkigt. Allt som har varit undangömt av den härliga snön har nu tinat fram igen. Kablar, byggmaterial, pulkor, gräsmattan som inte är klar, sparken står där och väntar på ny snö för nya hisnande turer...
Huset som för några veckor sedan stod där så fint inbäddat i Kung Vinters vita dräkt har nu istället iklätt sig samma tråkiga blöta kläder som Gumman Tö.... och till råga på allt så börjar gran hel....te luta också. Det är det värsta jag vet, lutande granar och snett hängande adventssjtärnor....


Nej, fy nu känns det som jag blir alldeles för negativ och tråkig själv också, dags för en kopp kaffe vid brasan innan jag tar tag i något pyssel för att lätta upp humöret lite. Så tills vi möts igen så bjuder jag på en riktig mysbild från min öppenspis och vedspis i köket. Tjingeling!


1 kommentar:

Jennyshemochharmoni sa...

Hej! Vilket otroligt vackert hur ni har! Jag blir nyfiken och vill bara se mer :) Håller med dig om snön, det är urtrist att vara utan! Vi får hålla tummarna att det dyker upp mer snart!:) KRAM!