söndag 30 december 2007

Mellandagsrea

Hej Hopp!

Mellandagsrea, det hör inte till min favoritsysselsättning men i år har jag ändå besökt vissa butiker och försäljningsställen just för att få en chans till något nytt och snyggt.
Dessa snygga julgransprydnader köpte jag hos Slott och Koja som finns i Mora (Järnvägsstationen). Skall pryda min gran nästa år när vårt vardagsrum förhoppningsvis är färdigt. Har trott att detta rum skulle varit klart i två jular nu men ack vad jag bedragit mig..... men det har blitt andra rum klara i stället.Som t ex. ett tillfälligt vardagsrum med högst tillfällig TV-soffa och fåtölj, men helt OK så länge för oss.

Så står vi då inför årets sista dag......vilken tur att det är bara barnen som blir äldre....eller hur var det nu? Nåja, bara att se framåt med nyfikenhet och ta med de goda bitarna från året som varit.


En av våra gobitar var när vi tillbringade nyårsdagen i skogen som även då var snöfri men kall.Eller... när vi på sommarsemestern via väg och terräng, på mountainbike, tog oss från Duved till Tännforsen en varm och solig augustidag.

Eller... från årets oktoberjakt, då solen lyste och frosten gnistrade i skog och mark på morgonen.
Eller.....kvällen då jag och mannen tog en "irish" ute i bersån sittandes vid elden på renskinn......


Många goa bitar blev det men nu är det dags att förbereda lite för morgondagen så detta var allt för idag (eller kväll).


Gott Slut på det gamla året till Er alla!


Inga kommentarer: