måndag 11 februari 2008

Blå himmel och sol, humöret på topp!

Hej, Hej!
Himmlen är blå och solen strålar och har har ledig måndag. Kan det bli bättre?


Måste bara visa vart jag tillbringat min helg.


Just det, Skidskytte VM i Östersund! Helt sjukt, va häftigt, vilken stämmning, vilket arrangemang, vilken ljudnivå på läktaren när deltagarna närmar sig. Kan du tänka dig hur det låter när 20 000 pers sjunger i kör - Tom Jones "Delihla". Makalöst, Alla, Ung som Gammal sjöng för full hals och det hördes säkert vida omkring i hela Jämtland. Helt underbart att få varit där. Kan bara buga och bocka, niga och nicka till ett hitills genomproffsigt arrangemang. Har du möjlighet så besök Östersund i dessa dagar. Är det konstigt att man känner sig helt upprymd!!


Åter igen har jag bytt frontbild, ja. Jag tyckte att det inte känndes helt rätt med lupiner, tulpanfrossa känndes mer rätt.


Tänkte bara visa ett inköp jag gjorde dagarna innan jul som också var tänkt att de skulle komma på plats före jul. Men familjen tänkte annat....plötsligt stod en klädd julgran där och den är det liksom inte "bara" att flytta på så jag fick finna mig i det. Nu har de i alla fall kommit upp och på bild.Blev superglad när jag på Houseofolivia hittade dessa hissgardiner. Hade tänkt sy några själv men de hade inte blivit så här vackra.

Ett annat fynd från en loppis långt tidigare får numer pryda väggen i trappen. Jag tycker ramen passar perfekt både till bild och interiör. Damen på bilden är Karl Lärkas fru Svea. Karl Lärka var en mycket känd fotograf från Mora som under tiden kring 1920-talet tog en enorm skatt av bilder, både vardags- ,fest-, landskaps-, och närbilder. Du kan läsa mer om honom här .


En liten avslutningsbild på min favoritblomma innan jag ger mig ut i solen.


Ha en härlig dag och vecka alla hjärtan där ute! Kram!/Eva-Mari

5 kommentarer:

Karin Krut sa...

Vad härligt det låter att få titta och hejja på skidskyttet :) Hissgardinerna är ju hur fina som helst!! Jag har haft en apdyr hissgardin hemma för påseende men den hängde som en trött hängmatta i fönstret så jag ska lämna tillbaka den :( Till och med ikea kan göra bättre och till en bråkdel av kostnaden :) Hur mycket kostade dina gardiner och har du någon aning om vilka bredder som finns? För att vara så stor stad har vi väldigt dåligt med inredningsbutiker och dom som finns har samma saker.
Ha en skön vecka
Kram Karin

Bergagårdens Lina sa...

Vilka fina gardiner! Och snygga tapeter också ;)

Din tulpanbild är så härlig! Riktigt krispiga ser de ut att vara!

Kamomilla sa...

Hejsan! tack för besöket i min blogg! Visst är det okej att du länkar, det är ju enbart roligt. Jag länkar gärna till dig också, för du verkar ha en intressant blogg. gillade din takkrona väldigt mycket!!

Kamomilla

Mamma Millan sa...

Ååh, vilken underbar helg du haft!!!!Välkommen in till mig, har nog lite smarriga cup cakes över att bjussa på...Kram Mamma Millan<3

fin blogg...här har jag aldrig varit förr!!

Maria_B sa...

Jag undrar liksom Karin Krut vad de underbara gardinerna gick loss på. Har hittat ett par liknande i en inredningsbutik här i Karlstad. Dock tycker jag det var lite i överkant för sååå lite tyg :-)
Tänkte faktiskt se om jag inte kunde försöka mig på något liknande själv... De jag såg hängde i hämpor. Det gör inte dina va´?
Hit återkommer jag gärna!
Ha det bra!
Maria