lördag 8 mars 2008

Våren har kommit!

Hej alla bloggarkompisar!

Jag är tillbaka i verkligheten igen. Årets absolut roligaste vecka "Vasaloppsveckan" är avklarad för denna gång! Veckan har gått superbra med en otrolig mängd superduktiga löpare som har entrat under måldevisen, sorgligt sen att inte VL-söndagen 2 mars bjöd på strålande sol men vädrets makter gör lite som de vill.

Efter intensivt och högt arbetstempo med endast några timmars sömn per natt så har jag nu fått några nätters sömn med i allafall 8-9 timmars tillvaro i drömlandet och känner mig återigen pigg och alert.

Detta i sin tur resulterar i att jag känner ett desperat behov av att bara vara hemma och städa ut vintern och hämta in våren.


Hallen blev först i tur att stylas om till vår-färger.
Limegrönt känner jag är helt rätt när våren gör sitt intång i vintervärlden så därför köptes även en hel del blommor inför helgen som går i samma nyans.

Medans jag ändå var i handlartagen så köpte jag en ny blomkruka (den vita längst till höger i bild) för lite mindre inner krukor som passar perfekt på skänken i hallen.


Här kommer en bättre bild på krukan som köptes på Interflorabutiken i Mora, fanns i alla möjliga storlekar och höjder.Dessa gör sig också mycket bra med våligt limegröna växter i.....


...mina "Sturehofs-krukor", underbar form och så vackra i fönstret där de står.


Naturligtvis måste tulpaner följa med hem från blomsteraffären och denna gång får de stå i hallen med allt det vita och limegröna.....

Fick i ett tidigare inlägg en fråga om namnet på vår tapet som vi har i sovrummet. Skall lägga ut det svaret så fort jag kommit till färgaffären, jag har alldeles tappat bort namnet på den. Lägger här istället ut en bättre och större bild på hur den ser ut.
En riktig närbild.....

Japp, detta var allt för denna gången. Det är kul att vara tillbaka i bloggar världen och du får gärna komma med lite kommentarer för det är alltid lika spännande att läsa vad ni skrivit.

Förhoppningsvis skall inläggen komma lite tätare framöver.

Ha det så bra i vårregnet!/ Eva-Mari

7 kommentarer:

Lime sa...

Heeej! Men va roligt att träffas :-) Jag var ju tvungen att surfa runt lite hos dig innan vi hälsar och det här känns ju jättetrevligt. Vi ser ut att ha en del gemensamt. Kul med före och efter-bilderna på ert hus. Vi bor nämligen i ett litet hus inte helt olikt ert "före-hus".

Gillar verkligen fotot av stolen med tulpanbuketten på.

Förstår att ni haft det extra skoj nu så här i Vasaloppstider. Själv satt jag bänkade framför TVn och följde detsamma.

På återseende!

Kamomilla sa...

Hejsan!
vad roligt att du är ute i bloggvärlden igen! jag har kikat in flera gånger i väntan på ett nytt inlägg. Härlig vårkänsla lyckas du förmedla i ditt inlägg. Så fräscht med dessa skira vårfärger! Soffan är jättefin, en sån skulle jag också vilja ha. Fast jag skulle nog inte ha nånstans att sätta den...

Ha en skön vecka!
Kamomilla

Handplockat sa...

förstår att vasaloppsveckan är härlig
kul med vårfärger
ha det bäst

Handplockat sa...

förstår att vasaloppsveckan är härlig
kul med vårfärger
ha det bäst

Lisa på Furutorp sa...

Roligt att du hittade till min alldeles nyfödda blogg! Och kul att du även hittat till min butik i Rättvik! Förstår att du bor i Mora och har haft det hektiskt senaste veckan.
Är själv mammaledig just nu, så jag hinner inte vara i butiken varje dag, men försöker vara där på fredagar & lördagar, ifall du har vägarna förbi!
Kram så länge,
Lisa på Furutorp

Lisa på Furutorp sa...

Bara jag igen...
Bläddrade lite mer på din blogg, och såg att du spelade fiol också! Vad kul! Då har vi nåt mer gemensamt, förutom inredningsintresset. Är själv riksspelman sen många år.
Sen måste jag också få kommentera ert fina hus, köket ser underbart lantligt ut! Härligt!
Lisa på Furutorp

Designe sa...

Så vårfint du har gjort i hallen! Jättefint med det gröna både i kökssoffan och bland blommorna! Så fin sovrumstapeten var, kul att du visade den och tack för att du meddelade mig vilken tapet det var! Ha en fin vecka! Kram :)