fredag 27 juni 2008

Lite mera bilder från Ladan

Lovade i förra inlägget att jag skulle lägga in lite mer bilder på hur jag gjort i ladan....
Då kommer det några till här

Tyckte att väggarna såg så tomma ut så jag målade några tavlor och Frank tillverkade ramar till dem.
Jag tycker ju om stjärnor och sen fick det bli några båtflaggor också samt en kompasstavla. Allt naturligtvis i vitt och limegrönt. Blev faktistk mycket nöjd med dem. Skall nog måla några i vitt och beige också som jag kan ha i vardagsrummet, som förhoppningsvis blir tapetserat under någon regnig dag i sommar.
Vad åt vi då på min fest.....

Jo, i välkomstdrinken började hela den röda tråden i middagen, den bestod av Cordon Negro med ett hjortron som isbit.....mycket gott!!


Jag tycker ju mycket om "Hjortron" så det bäret fick följa med i hela middagen som bestod av vilt och hjortron. Förrätten bestod av tunbrödsrulle med en röra av rökt älghjärta och pepparrotscreme samt en klick hjortroncremefräsch.


Varmrätten var en älggryta från gården och efterrätten var en cheescake med varm hjortronsylt......mmmmmmm, gott!

Maken hade naturligtvis gjort en bar för kvällen och den byggdes av gamla solblekta brädor från förra sommarens rivning av vedboden.


Barskåpet blev till av en gammal bryggerilåda med lock som sattes upp på väggen och fönstret och svarta tavlan var min idé men makens handling.

Oj......kvällens inlägg tog lång tid att få klart.....grannen kom över på ett glas vin så nu plötsligt är det läggdags.

Japp, det var ytterligare några bilder från ladan.

Ha nu en trevlig och mysig helg alla i blogg rymden. I morgon åker jag på NyggårdsAnnas försäljning i Garsås, hoppas jag hittar nått snyggt. Tjingeling!

4 kommentarer:

Guldkant På Livet sa...

Många gratulationer i efterskott, vilken pingla du är! : ) Och vilket party, gud så gott allt lät, kan du inte ge mej recepten på alla röror, jag älskar röror! Goda drinkar och vilken fin bar! Mari. ( snygg hissgardin du hade där i hallen!)

Kamomilla sa...

Jag är helt mållös! Vilket partaj alltså! Så mycket ni satsat! och så är det ju jättekul att det blir lyckat!
Grattis i efterskott! Själv har jag haft min fest redan som du vet, men den riktiga 40-års dagen infaller nu i söndag...Vi valde att ha festen på min mans födelsedag och samtidigt hade vi inflyttningsfest. Det kändes okej att ha festen innan den värsta semestersäsongen som nog här i vår lilla by betyder riktigt mycket jobb för alla i servicebranschen.

Jättefin festlokal hade ni ställt i ordning! Superfin bar!

Lime sa...

Meeen va fint! Tavlorna är super-duper-fina! Va du kan! Baren är också jättefin. Snyggt med de begagnade brädorna.

Ha en skön helg!

korsvirke&stockrosor sa...

Vilken trevlig fest där skulle man velat vara me, o så fin bardisk o lampa ni gjort
Hälsningar Trine