fredag 6 mars 2009

Hej Hopp Hallå, jag är tillbaka!

Bilden lånad från vasaloppet.se

Vasaloppsveckan är över och vi är lika nöjda och glada som alla de tusentals skidlöpare som tog sig i mål under veckan. Naturligtvis är vi trötta och slitna, kroppen känns som den blivit överkörd av en vält och huvudet ekar tomt på aktivitet men som sagt så nöjda och glada över att vi fick en sån härlig vecka med så himmmmmmmlans många anmälningar.


Ett stort TACK till alla som på något vis varit delaktig i veckan. Enormt stort tack till alla funktionärer som gjort ett sånt himlans bra arbete. Det är storslaget och som del av organisationen så blir jag MYCKET stolt över vår bygd och dess folk som på ett sånt otroligt härligt sätt tar emot och hjälper våra skidlöpande gäster, vi får så jättemånga mejl och telefonsamtal till kansliet nu efter loppens slut där de allra flesta öser beröm och fina ord över hela arrangemanget. Det får vi ta åt oss av alla vi som jobbat under denna Vasaloppets Vintervecka 2009. Ingen nämnd, ingen glömd!


Japp, nog om Vasaloppet!
Hur glad blir inte jag när jag efter låååååång frånvaro från bloggvärlden öppnar min egen blogg och ser att jag har passerat 25 000 besök! Jiiiiiiiiiiiiha! Va glad jag blir!! Superkul!
Då är det ju dags för en tävling igen, eller hur? Hm, skall verkligen fundera på det så håll utkik!
TACK för alla härliga kommentarer ni har lämnat under min frånvaro från denna lilla värld. Jag blir så glad för era ord. Skall verkligen försöka ta igen förlorad tid och besöka er alla framöver.

Då är det äntligen läge även för mig att hjälpa våren på väg så nu när jag äntligen har ledig fredag igen så skall jag ta chansen att städa igenom huset och börja piffa och puffa med lite vårigare färger.
Började faktiskt litegrann i badrummet eftersom jag hittade en sån stor och härlig pärlhyacint som gjorde sig så himlans bra till den stora guld-spegeln som jag har där inne.

Tycker att den här blomman är bland det sötaste som finns i blomväg, kanske för att den dyker upp när jag är som mest törstande efter våren, ljuset och de livgivande pastellfärerna som gör att vårkänslorna börjar spritta i kroppen. Se, vilket fulländat konstverk.......Skall försöka hinna med ett besök på Millamollis trädgårdsbutik i Tällberg under dagen, för jag kan ge mig sjutton på att de har vår i sin butik. Tänkte också ta mig en titt in hos Lisa på butiken Furutorp i Rättvik samt Detalj i Vikarbyn på vägen hem. En njutardag förutom all städning......men jag har ju hela helgen på mig för det!

Antar att det är fler i inredningsbloggvärlden som har upptäckt den nya tidningen som kommit från Jeanne dArc living.......så också jag. För säkerhets skull så mejlade jag House_Of_Olivia mitt i min intensiva arbetsperiod för att be henne lägga undan ett ex. till mig. Skulle hämta det någon dag senare........trodde jag!!! Hämtade det i tisdags!!.......men nu har jag i alla fall ett ex. i min ägo som har bläddrats i många gånger redan och snart kommer det nya numret. En annan tidning som jag inte kan låta bli att lägga fingrarna på är denna.......

....ett norskt magasin som är jättefint, allrahelst för oss om kanske inte har allt i vitt, vitt, vitt här hemma. Härliga norska hem och idéer. Prova den!

Åh, va det är härligt att vara tillbaka i bloggvärlden. Kommer snart med ett nytt inlägg men till dess......

Tjingeling!

8 kommentarer:

Eddan sa...

Hej Hej!

Förstår att det har varit intensiva dagar för er som är inblandade i Vasaloppet. Man kan nog inte förstå egentligen hur många människor som behövs för att ett evenemang av den här storleken ska gå ihop.

Jag är ju väldigt ointresserad av sport men maken brukar se Vasaloppet så jag kastade ett halvt öga. Kul att Tynell (heter han väl?!) vann. Han håller till mkt i Tänndalen och tränar så han känns nästan som pojken från grannbyn ;-)!

Det ska faktiskt bli skoj att prova på att åka utför igen fast det var så många år sedan sist. Hoppas ben och armar håller bara
;-)!

Önskar dig och de dina en riktigt mysig helg också!

Kram från Anette

Designe sa...

Snyggt jobbat med Vasaloppet! Jag ställde klockan och tittade på tv från 7.30! Kul!
Vilka härliga blommor du visar!
Du som har räknare...hur 17 fixar man en sån? Jag är urkass på sånt!
Ha en härlig helg! Kram :)

Kamomilla sa...

Åh, jag undrar om det där norska magasinet går att få tag på här i Finland... Låter som en tidning jag skulle gilla.

Välkommen tillbaka och grattis till besökarantalet!!

Ha en skön skön helg!
Kamomilla

Malmkakan sa...

Hej! Va spännande och roligt och få vara en del av organisationen kring Vasaloppet!
Och snö var det inge brist på i år inte!

Grattis till alla dina besök...spännande med tävling...

Det ska jag hålla utkik efter!

Trevlig helg!

/ Cecilia

Ullis/Leva på landet sa...

Ni gör ett enormt jobb som drar vasaloppet varje år. Vilken härligt tur du ska göra. Var till Lisa i förra veckan, alltid lika kul.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

essemia sa...

Vad skönt att Vasaloppet är över och att allt gick bra. Försökte titta efter den lilla hoppande personen vid starten men lyckades missa dig, hi, hi. Ja, i år hade ni i alla fall tur med vädret. roligt när det ÄR snö när det ska vara det.
Den där tidningen tycker jag låter väldigt spännande. Ska se om man kan få tag i den. Lev landlig alltså!
Hoppas du har en bra söndag.
Kram Elzie

alidas sommaräng sa...

Kan förstå att du har haft det hektiskt,riktigt roligt att Daniel Tynell vann också.Bra att få lite tips om andra tidningar ,kan ju som sagt vara bra att få lite nya ideer för oss som inte har bara vitt hemma. Ha en bra vecka! Kramar Laila

Anonym sa...

Hej min vän och tack för din fina kommentar, ingen press inget stress ok. Jag blir så glad av att titta in hos dig för ni har så mycket härligt för Er. Må gott!/kram