onsdag 16 september 2009

Lycka är........

Lycka är......att få åka till stugan och bara "vara".

Lycka är....att hitta supergod samp, i detta fall ljus tagg-svamp.

Lycka är.....att dricka vatten ur en källa, friskt och kallt.

Lycka är.....att bara sitta och "filura" i skogen.

Lycka är .....att få en skön höstpromenad med hunden.

Lycka är ......att få steka "krabbelurer" eller något annat gott över öppen eld.  Lycka är..... en hel massa olika saker som går att göra när solen skiner från en klar blå himmel.

Detta mina vänner är anledningen till att det blir inlägg allt för sällan här på bloggen, finns helt enkelt ingen tid för bloggande när helgen kommer. Ut i friska luften vill vi, hela familjen.....så länge vädret visar sig från sin bästa sida. 

Jag hoppas att ni förstår och håller ut. Inlägg kommer men det kan bli väldigt lååååångt mellan dem när vädret är så ljuvligt. 

Förresten så måste jag nu passa på att meddela alla som läser min blogg att http://storegarden.blogspot.com/ är nu VIRUSFRIA. Så nu är det inte längre någon fara att kika in hos Sarah och hennes butik.

Sååååå.............tills vi ses igen!

Tjingeling!

5 kommentarer:

Nordingården sa...

Lycka är att ha ett sådant ställe, lycka är att kunna inse vad man mår bäst utav och norpa godbitarna i livet.. om det så är att vara i skogen, i stugan el kanske tom göra ett nytt inlägg när andan faller på: )

Det är rikedom att ha en sådan stuga som ni har. Krabbelurer, va fasen är det??!!

Jo du, de där doftljusen, de är fantastiska! Fleur de coton kan jag rekommendera, den luktar så otroligt gott, tänd ljuset innan gästerna kommer och det fyller hela huset med en sagolik fräsch och god doft! Jag ska pröva ditt tips till jul, den kan jag tänka mej doftar härligt och som du säger, de kostar en slant extra men de doftar så gediget och är dryga!

Ha det skönt i skogen nu, bloggen finns kvar!!

Mari.

Fyra årstider ღ My Lovely Four Seasons sa...

Håller med..jag har må bra stunder..
Kram Lotta

Maria & Amy sa...

Det ser så härligt ut!!!
Roligt att se dig i lördags =)
Kram Maria

Kamomilla sa...

Klart man ska leva det riktiga livet och sen i sista hand cyberlivet.. Så är det ju! Vi förstår nog! :)

essemia sa...

Jo, nog finns det lycka på många olika ställen. Och era såg inte helt fel ut. De där "krabbedurer" som gubben kallar dom brukar han steka till titt som tätt. Kärt barn har många namn för jag har hört åtskilliga.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie