fredag 30 april 2010

Inspirerande butik och vintern rasat......


                                                    (Denna bild är lånad från nätet)               

Hej hopp alla fredagsglada!


Äntligen fredag och inte vilken fredag som helst......SISTA APRIL! Hos mig skiner solen, i alla fall nu på morgonen. Får bara hålla tummarna för att det fortsätter så.

Förra fredagen var vi på lite shoppingrunda jag och min dotter. Kände att jag ville bli lite inspirerad i gråvädret som var den dagen så därför åkte jag till en av mina favoritbutiker House of Olivia för att hitta lite inspiration. Tror ni jag gjorde det? Kolla bilderna här nedan och döm själva...... Självklart hittade jag inspiration....! House of Olivia .....är alltså namnet. Rekommenderar verkligen denna butik om ni gör ett besök i Mora. 

Japp, så har då äntligen....... Vintern rasat ut bland våra fjällar,
                                                  drivans blommor smälta ned och dö.
                                                  Himlen ler i vårens ljusa kvällar,
                                                  solen kysser liv i skog och sjö...........

Skönt va! Det firar vi med lite god mat och dryck, en majbrasa och en hel del fotografering....., jag och dottern har faktiskt börjat en fotokurs och har fått i läxa att fota kvälls och nattbilder och vad kan väl passa bättre än en flammande majbrasa.

Ha nu en jättehärlig sista april och första maj och njut i värmen från brasan och den strålande solen nästa dag......förhoppningsvis!

Tjingeling!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga bilder från House of Olivia! får någ också ta en runda dit för lite inspiration! Kul med fotokursen! Blev det den med Göran Torin? Härlig gubbe det där! ;o) Lycka till med fotandet! /Tarja

Ullis/Leva på landet sa...

Så inspirerande bilder. Har ju inte varit till den butiken, men nu fick jag ytterligare en anledning att ta en tur till Mora. Kul med en fotokurs.

Kram Ullis

Sarah James Larsson sa...

Hej Eva-Mari! House of Olivia ser superfin ut. Så fräscha färger - underbart att allting så ljust och vårigt. Nu vill vi bara ha lite värme, eller hur. Trodde nästan att det skulle snöa här idag. Fantastiskt fint kort på rosor på din banner förresten. Me like. Sköt om dig.