tisdag 4 oktober 2011

Vad har jag för mig!!!!????Hej hopp alla goa läsare! Jag som lovade ytterligare ett inlägg strax efter det förra.......!

Tiden rinner iväg och nu har det gått en månad till.......,men här kommer det äntligen.

Jag skulle ju berätta vad jag gjort mer denna sommar.......,

I och med min anställning för www.nusnas.se så tog jag chansen att starta

upp en liten firma som jag sååååååå länge gått och funderat på att starta.........


Iiiiiiihhhh! Såååå spännande och lärorikt har det varit, lite läskigt också så klart!
Att starta upp en liten firma där jag fotar för både företag och privatpersoner. Jag fotar porträtt, bröllop, student, barn, par, tja.....det du vill ha!
Jag fotar produkter-och/eller inspirationsbilder till företag...både små- el. nyföretagare som kanske inte har råd att köpa dyra bilder från stora etablerade proffsfotografer.......MEN även större företag har engagerat mig för bilder.
Jätteroligt och utmanande har detta varit....!
Kika gärna in på min fotoblogg ( klicka här bredvid eller på loggan) där du även ser några av bilderna och vilka som engagerat mig!
Där kan du även läsa om min historia där jag berättar vad som fått mig att starta, vad jag är för slags fotograf, hur jag fotar och inom vilka områden jag fotar.

Jag har länge följt en blogg som många känner till med namnet "Mitt liv på Landet". Där är det Lotta som berättar om sitt liv och hur hon tagit steget att starta egen firma inom det område där hon har sitt stora intresse, foto och inredning. Jätteduktig tjej som säkert har inspirerat fler än mig.
Eftersom jag har samma intresse och själv hade långt gångna funderingar på att starta upp något så blev det naturligt att följa hennes väg till att starta eget och det var verkligen inspirerade att se någon annan "helt vanlig tjej" med man och två barn, villa, trädgård, renoveringar, byggnationer, vanligt jobb....etc ta steget att "leva sin dröm".
Efter mycket funderande fram och tillbaka och en hel del "pushing" från familjen och vänner tog jag det berömda "steget".

Att starta firma innebär en hel del jobb och jag själv kommer att ha denna firma vid sidan om mitt ordinarie jobb.
För att kunna leva på detta krävs massor av fotojobb och engagemang och mitt mål för första året är att kunna jobba mig upp från noll vid sidan av ett ordinarie arbete. Att för de intäkter jag får kunna köpa den utrustning jag behöver och ta steg för steg uppåt.....med andra ord så har jag firman som min hobby i nuläget och så kommer det att förbli ett bra tag framöver......om inte de potentiella kunderna vill något annat..... ;O)
Jag har inte ångrat en sekund.....och jag hoppas att även jag kan inspirera andra att våga ta ett litet steget mot sina drömmar..... =O)

.....så nu vill jag därför göra en liten annonsering =O)

Finnes: Glad, sprudlande, arbetsvillig kvinna i sina bästa år (43) som söker arbete from. 3 oktober. Behöver du stärka upp din personalgrupp med ytterligare en person.....ja, men då finns jag här! Har uppväxta barn som numer klarar sig själva vilket betyder.... inget "VABbande" för min del! ) =O)
Vad kan jag då? Jo...-99 - 09 jobbade jag inom IFK Mora Idrottallians som administrativ
receptionist med en hel del Vasaloppsarbete i mina uppgifter, -09 - årsskiftet 10/11 jobbade jag som innesäljare av grupp och konferensresor i Grönklitt (Grönklittsgruppen) och det senaste från maj t o m. sista september har jag jobbat i ett EU-projekt för vår by där jag startat upp och skött www.nusnas.se. Som ansvarig för hemsidan är det jag som format den, hållit med 99% av bilderna samt satt samtliga texter och flikar, färger, teman etc.

Är du intresserad, har en anställning som skulle passa mig...... välkommen att höra av dig till min mejladress som finns här på höger sida i bloggen.

Oj, mycket text och lite bilder blev det i dagens inlägg men jag hoppas att du tycker det varit intressant att läsa och naturligtvis är du välkommen att höra av dig både med både foto förfrågningar och om du har frågor och funderingar kring min företagsstart.
Tjingeling från mig till dig! =O)


1 kommentar:

Zaga sa...

Va roligt att du startat "eget" ! :-) Hoppas att du snart hittar intressenter till din firma. Hemsidan om Nusnäs är jätte fin. Hoppas att Elsa mår bra och jag kan förstå att hon skänker Er mycket glädje. Önskar Dig en trevlig helg!

Kram Eva-Lis & Zaga