onsdag 23 november 2011

Julmarknadssuccé och vinnare i utlottning!


Sååååå mycket förberedelser med tidiga morgnar och sena kvällar sen är allt över på ett litet "kick"....., kändes det som iallafall!
Vill rikta ett STORT TACK till ALLA som besökte vår julmarknad under den gångna helgen ett jätteSTORT tack till alla försäljare och ett STÖRSTA TACK till min underbara familj som ställer upp så heljärtat för att allt skall klaffa.
Tyvärr hade vi inte riktigt vädrets makter med oss som förra året då det i år bjöds på regn och plusgrader men ändå...... kom sååååå många människor med såååå många stämningsfulla ögon. =O)
Alla NI gjorde verkligen vår dag!

Från öppning till stängning syntes hela golvet i ladan endast ett fåtal gånger annars var det fullt av förväntansfulla fötter som gick runt bland försäljarna som sålde som aldrig förr......
Här kommer nu en massa bilder från vår stämningsfulla marknad......., så att du som inte gästade oss i år blir riktigt inspirerad och kommer nästa år..... =O) och du som kom kan kika in här och minnas va mysigt det var...... =O)

Här står min dotter och säljer sin pepparkaksgrissini med glögg, choladkola och min farmors ischoklad som är såååååå god. Endast ett fåtal strutar och några paket grissini finns kvar om ni är sugna....... 25:-/förp.
Här ovan några av de försäljare/hantverkare som fanns på plats: Lena med hjärtan i järntråd och vadmal, Stina och syster med underbart vackra kransar, Lotta och Anki med stickade sjalar, vantar och keramik samt Birgitta med sina kurbitsmålade produkter.....sen hade jag tre försäljare till som inte fastnade på bild men här nedan kan ni se ett urval av vad som såldes på marknaden.....


Sen hade vi ju kolbullebakare Lena och Lasse m. kompani ute vid lillstugan som försåg flera med otroligt god kålsoppa eller kolbulle......och där sjöng även Vivvi för de som ville lyssna. Vivvi som flera gånger åkt med Forkörarna (som skulle kommit men lämnade återbud i sista sekund pga. det blöta vädret...vi hoppas på dem nästa år igen) till Röros marknad mitt i vintern.
Sen sist av allt......, lite stämning när "blå timmen" kom med skymningen......


Sen har jag nu haft hjälp med dragningen......,min egen lilla slumpgenerator....., och bland alla de som ville vara med i utlottningen och efter långt nosande bland alla lappar valde hon........först 6 lappar i ett första urval.....sen......

ANNIKA med bloggen Utsikt över sjön
- Man skall aldrig tro att det är för sent Annika =O) Grattis till dig och TACK till alla er andra som ville vara med men inte hade turen denna gång!

1 kommentar:

Kamomilla sa...

Oj vad roligt att det blev lyckat, trots vädret!!