tisdag 6 december 2011

Tävling igen!


Årets Pepparkakshustävling kommer här!

Efter förra årets uppehåll kommer här och nu vår PEPPARKAKSHUSTÄVLING i samarbete med fina prisgivare - Britta i Dalarna, Smidgården Fryksås och Lilla Magasinet Mora! =O)


Med stor entusiasm och frenesi, koncentration, skaparglädje och engagemang har vi nu alla 4 i familjen knåpat ihop var sitt pepparkakshus. Alla lika vackra men såååååå olika!1. Oscars King Cab V6
2. Franks Tomtens Hus
3. Matildas Muminhus
4. Eva-Maris små sagohus

Vem som vinner det avgör ni därute genom att rösta på det DU tycker är det vackraste eller coolaste eller finaste, roligaste, häftigaste, gulligaste helt enkelt det du tycker mest om.
Fina priser kommer att lottas ut bland alla er som röstar på det vinnande huset.


1:a pris -ett presentkort på Spa-behandling, värde 400 kr på Smidgården i Fryksås
2:a pris -En vacker tavla från Britta i Dalarna
3:e pris - ett presentkort på butiken Lilla Magasinet i Mora, värde 200 kr, tyvärr ingen hemsida men väl en sååååå vacker inredningsbutik.

Du ser, jättefina priser! Skynda dig att rösta genom att lämna kommentar här i detta inlägg eller genom att skicka ett mejl till malargarden@hotmail.se senast 16 december kl. 00.00. Vinnaren presenteras Söndag 18 december! .....och DU.....jag blir naturligtvis jätteglad om du vill hjälpa till att sprida tävlingen vidare........använd denna bild här nedan eller bilden på 1 & 2:a pris här ovan.

Har du egen blogg och vill länka till tävlingen så får du två lotter och vill du som har facebook dela evenemanget så får även du en extra lott på det hus du röstar på,.....men skriv då detta i din kommentar eller i ditt mejl så att jag vet. =O) OBSERVERA att det INTE går att rösta på Facebook, kommentar här eller mejl funkar endast! =O)

Och vad vinner den som segrar bland oss i familjen.............., jo. Den personen får då bestämma en tre-rätters middag som vi andra skall laga till oss alla under vår julledighet! =O) Mmmmmmmums!

Lycka till!

14 kommentarer:

Liten Kulla och Mas sa...

Oj vilka jätte fina hus!! svårt att välja men jag röstar på hus nummer 2 tomtens hus. Imponerande:-)

alg sa...

Wow, vilka skapelser, vad duktiga ni är!::)) Jag rösta på nr 3, Muminhuset//Annlouise

HANNA sa...

Jag måste tyvärr rösta på Frasses hus, nummer 2 :)

Salong Bibi sa...

Jättefina hus, ni är så kreativa, riktiga hovbagare. Kreativast tycker jag är Oscar med sin King Cab, jag röstar på nr 1. Varför ska det alltid vara pepparkaks-HUS?/Bibi

Jordmor sa...

Såå duktiga ni är!!! Jättesvårt men det blir nr 4 för mej!!

Carola sa...

Jag älskar muminhuset, minnena från när barnen var små gör sig påmind. Alltså nr 3.

Birgitta sa...

Hej!
Jag röstar på Muminhuset, nr 3! Att kunna grädda cylindriskt, det imponerar + att jag gillar Mumin.

Maria & Amy sa...

Otroligt fina skapelser alla fyra!
Jag röstar på nummer 3 med tanke på den svåra konstruktionen och det goda resultatet. Fast jag tycker att du skulle vara värd att blir bjuden på en trerätters av familjen ;)
Kram...

Mikan sa...

Alla är jätteduktiga och precis lika fina, faktiskt! Men den som talar till mitt mysjag är nr 4, så den röstar jag på. Kram Mika

Jonna sa...

Såklart så röstar jag på Mim`s hus nr. 3 muminhuset :) heheh vem vare som gav dej idèn då mimmi?? Lycka till. Fast jag tror du kommer vinna ;)

CatchtheDiamonds sa...

Alla hus är jättefina! Fast jag fastnade för hus nummer nr 2. :) / Anna-Karin

Zaga sa...

Klart att jag vill vara med i Pepparkakstävlingen. Jag röstar på Nr 1 King Cab. Vi har en sån bil som jag gillar skarpt så därför får den min röst. Länkat har jag också gjort från min blogg.
Nu håller vi tummarna!

Kram Eva-Lis

Annika sa...

Hej Eva-Mari!
Idag kom ett underbart vackert doftande paket på posten.... måste ju erkänna att jag tjuvöppnade för att kunna använda sakerna i min julpyntning... Kram o Tack ... Annika

Kalldals sa...

Nummer 2 så klart

LudviKalldals :-))