onsdag 20 februari 2013

Vasaloppsveckan börjar!

Det känns i luften att våren börjar komma så smått......
.....och allrahelst när som.....
..... hela Dalarnas roligaste vintervecka drar igång igen! 
På fredag går första loppet i Vasaloppsveckan och nästan 10 000 anmälda skall dra iväg mot Mora från startplatsen i Oxberg, sen följer tätt på Tjejvasan på lördagen där 10 000 tjejer åker samma sträcka och sen rullar allt på med Öppet Spår, Halvvasa, Skejtvasa, Ungdomsvasa, Stafettvasa, Barnens Vasalopp och sist "le grand finale" Vasaloppet med 15 800 anmälda. Sammanlagt i år är arrangemanget uppe i över 60 000 anmälda deltagare.....IMPONERANDE!

Hm..., visst borde jag väl också vara en av de som står på startlinjen i något av loppen men.....lusten för skidåkning har inte infunnit sig än så det får vara. 

Jag tar fram skidorna nu när vårsolen börjar lysa. Har så mycket annat för mig så allt hinns inte med! 

Sitter just i dagarna med att göra en egen hemsida för mitt företag :
Visst jag har ju bloggen här men.....här skall jag försöka visa lite mer vad som händer på gården nu och framöver....
Jag har ju fler ben att stå på... både fotografering och webadministration...så då får denna kommande hemsida visa vad detta är för något och är du nyfiken redan nu så kan du så klart gå in på min andra blogg: Målargården Foto! men sen kan du även gilla min sida "Målargården" 
Facebook så får du fortlöpande information om vad som händer här på gården. =O)

Lägger såklart en länk när hemsidan är färdig att beskådas! =O)

I övrigt så har vi återigen lite renovering och byggarbeten för oss här hemma och nu närmast är det övervåningens hall som får sig en omgång. Här skall jag ha mitt arbetsrum för både dator,skrivbord och symaskin....så här kommer lite före och mitt i bilder......
 som ni ser så är delar av rummet gjort redan men......
 ...runt omkring behövs göras en hel del.....
 ....symaskinen har fått sig en plats men alla tyger annat fix och trix skall så småningom in i den garderoben....hm, dröjer då en ny måste fixas först i annat rum. 
 ....matta skall tas undan, sedan slipa trägolvet som finns under, räcket målas vitt, ny panel i taket som skall vitmålas, skivor tas undan så orginaltimret i huset kommer fram.., detta skall sedan målas vitt! 
 .....japp, så blev det när skivorna försvann. Underbart 100-årigt timmer kom fram och här skall så småningom bli en härlig läshörna med alla mina fina böcker ! =O)
Så ni ser, visst har vi att göra om vi vill. Kommer nog att ta sin söta tid då våren är på gång med sitt vackra väder och vår uteaktivitet som vi inte vill vara utan! 
Ha en fin vecka! 
Tjingleling! 

Inga kommentarer: