måndag 10 juni 2013

Målargården Inredning, Gammalt och Nytt samt Trädgårdscafé

Japp, nu är det äntligen dags!  Läääääänge sedan jag varit aktiv på denna blogg men NU byter vi skepnad och från nu kommer denna bloggen till största delen handla om min lilla butik:
Målargården Inredning, Gammalt och Nytt samt mitt lilla trädgårdscafé som vi skall ha öppet nu i sommar.

Naturligtvis hoppas jag att alla ni som fortfarande läser och alla nytillkomna läsare tar sig en tur till oss i sommar.
Här i butiken kan du hitta riktigt kvalitativa produkter som förgyller vardag och fest. Vi har doftljus och doftpåsar  från Durance, vi har underbara gåsäggstvålar från Terra Midi, vi har äppelskalare från Moster Hulda, kermaik från Anki  på Gubbgården, egna produkter från Målargården, egna uppdragna växter, bla. tomatplantor, vitlök, chili, basilika och solrosor på kruka. Här kan du hitta både  gammalt och nytt, fräscht och nött, antikt och loppis......, som du ser massor att komma och kika på.

I vårt lilla Trädgårdscafé kan du köpa dig en härlig fika att avnuta på någon av alla våra sittplatser i trädgården. Du kan låna en tidning, en filt och hitta dig en mysig gräsplätt i solen eller i skuggan och njuta en stund så kommer ditt fika strax!

Visst, vårt trädgårdscafé är såklart utomhus men om regnet kommer finns vår fina spannmålslada att ta skydd i så ingen behöver bli blöt!

Följ oss här på bloggen, gilla vår sida på FB eller läs mer om hela mitt företag på www.malargarden.net .....så vet du alltid vad som händer!
Bilder från butik och trädgårdscafé kommer att komma när allt är igång.

Tjingeling!


1 kommentar:

Tarja Aalto Ericson sa...

Vad roligt att du har uppfyllt din dröm! Kommer och kikar och fikar någon dag! :)) Lycka till! Kram //Tarja