måndag 17 juni 2013

Premiäröppning succé!

Premiärdagens öppning kan förklaras med ett enda ord: Succé! 

Sommarens finaste väder med klarblå himmel, några små vita molntussar, värmande sol och en liten vindbris som svalkade emellanåt.

Kvart i elva kom de första gästerna inkörande på gården och vi som fortfarande (såklart!!) höll på att fixa i ordning fick be dem vänta lite och kika runt på gården en stund.... Inga problem!

Sen gick dagen i blixtfart.....hej hopp va kul!  Massor av fikande och shoppande kunder som satt läääänge och njöt i vår trädgård med gott fika på faten. Jag stod bakom disken och servade kunderna i lilla butiken, caféet hade jag lämnat över till det fullfjädrade proffset på caféarbete: Dotter Matilda.
Mannen Frank var allt i allo och medhjälpare till Matilda, sonen Oscar också allt i allo för gården samt hämtade smutsig disk och lämnade nydiskat porslin till caféet samt Mamma/Mormor som fräschade till utemöblerna och diskade så löddret sprutade.... =O).

Oj så kul det var och så uppskattat av våra gäster. Det var nästan så jag glömde att gå runt med kameran under dagen......., DET vill inte säga lite! =O)..... men här kommer lite bilder från dagen:Dagen gick i rasande fart och när tiden kom för att stänga hade vi själva fått chansen att sätta oss med de sista gästerna och "språka" lite en stund. Roligt och skönt för fötterna att sitta en stund! 

Kan avslöja att jag var ganska mör på kvällen när det var dags att plocka i hop och diska undan. Tog mig en rejäl stund då jag bara gick runt i trädgården, satt i växthuset/butiken och bara smälte dagens alla intryck och upplevelser. 
Tog kameran och fotade lite i butiken och  trädgården i kvälls sloens sken.......

Bland mina egna produkter finns både tomatplantor, grön chili, basilika, vitlök, solrosor men också mina sydda vimplar  och texxtilhjärtan att ha till både vardag och fest. Kanske pryda DITT växthus eller uterum med, kanske barnrummet eller något av de andra rummen som behöver piffas upp.


 Här kan du köpa gåsäggstvål från Terra Midi, keramik från Anki på Gubbgården och vissa extra vackra antikprodukter som fögyller hemmet...
 du kan köpa de otroligt vackra armbanden Sköna Bönan, gjorda i dräkttyger från våra olika socknars dräkter


 i trädgården kan du titta på och provsitta, medans du fikar, de otroligt vackra trädgårdsmöblerna från Gåsens lada på Gotland. Beställ dem genom oss så bjuder vi dig på en fika! =O)

 Utemöblerna som passar perfekt i våra trädgårdar här i Dalarna. Utemöbler i de underbaraste färger. 
Tveka inte om du vill ha en trägdårdsgrupp som är gediget handgjord och av hög kvalité. 

Ett stort TACK till alla er som kom och deltog i vår premiäröppning. 
Nu kör vi på resten av sommaren och har 
öppet på torsdag 20 juni igen kl. 11-17, 
dock ej på midsommar afton och midsommar dagen pga. andra uppdrag
From. vecka 26 tom. vecka 32 har vi öppet torsdag, fredag och lördag 11-17 varje vecka. 
Är det så att du bor för långt bort och inte har möjlighet att komma till vår butik. Skicka ett mejl om du ser något du skulle vilja köpa så kan vi ordna med att skicka det med posten eller DHL. 
Välkommen! Inga kommentarer: