söndag 14 juni 2009

Sjung om studenten........

Sjung om Studentens.................det var alldeles för länge sedan jag själv sjöng den låten. Fy va fort tiden går!.


Igår var hela familjen till Karlstad och tittade på vår, i släkten, nyblivna studentska (min brorsdotter) som skulle på bal när Tingvalla gymnasiet hade sin studentbal på Stadshotellet Elite i Karlstad.


Snacka om att tiden går fort. Nyss tyckte jag att hon satt där på pottstolen och åt sin glass så finurligt leende ........och nu......har hon gått 3 år på International Baccalaureate.....för oss vanliga går det knappt att uttala namnet men det är ett internationellt program som bedrivs enbart på engelska.


Här kommer mina bilder på Skönheten........Lika tokig och knäpp nu som då......................en MYCKET, MYCKET vacker ung kvinna har det blivit av den lilla "skruttungen" på pottan. En MYCKET stolt faster har tagit bilderna.

Detta inlägg tillägnas enbart vår "skönhetsdrottning" och vi alla i släkten önskar henne ALL LYCKA OCH VÄLGÅNG I FRAMTIDEN. KRAMAR TILL DIG "SKRUTTUNGEN"!=0)....önskar Faster!


Fler inlägg kommer snart men det blir som ni kanske märkt inte så tätt mellan dem nu......sommaren försöker göra sitt intrång här i vår regniga värld och med den kommer mindre tid för bloggande. Kommer garanterat att kika in hos er andra med några snabba små tittar men som sagt så kommer det att bli längre mellan mina egna nya inlägg.

Tjingeling!

10 kommentarer:

HANNA sa...

Hihi, tack så jättemycket, faster! Vilka fina bilder det blev! Tack för att ni kom och tittade och tog kort, det var jättekul :) Kram!

Kamomilla sa...

Jösses så hon är vacker!!! Borde nog jobba som modell...
Åren de går, ja ack så fort...

Utlottning hos mig till tisdag kväll! Ifall du kännner för att delta.
Kamomilla

Anonym sa...

Sicken vacker studentska. :-) Härliga tid alla studenter har nu. Visst är det tråkigt med detta regnande. Nu vill vi ha lite sol till midsommar. Ha en skön kväll! //S

Anonym sa...

Vilken fantastisk vacker ung kvinna!

Hoppas det går bra för henne i livet... likaså för alla andra nybakade studenter. I dessa tider inte helt självklart. Men efter regn kommer solsken... vi får tro att det gäller de dåliga tiderna också!

Söndagskram från Eva-Mari

Blåbärs och smultronstället sa...

Hälsa henne att hon var bland det sötaste jag sett:-)charmig verkar hon vara också. Vi bor i grannstaden Krhmn, så då var ni ganska nära.
Håret var så fint och klänningen så stilren och fin. Jag visade min 16-åriga dotter i förra inlägget och jag är så stolt över henne. Tänk när hon tar studenten om tre år...Nästa inlägg tänkte jag också ta med studentbilder från förra året när sonen tog studenten. Vilken upplevelse och känsla det är.
Ha en fin vecka!
Kram Susanne

Huset vid ån sa...

Hej Eva-Marie! Tack för titten inne hos mig....Ja, nu får allt sommarvärmen komma! Såå man får "lite" stämning till Midsommar! Vilken otroligt vacker studenttjej....Förstår att du är en stolt faster! Nån gång skulle jag faktiskt vilja åka till leksand o siljansnäs o fira midsommar....Brukar åka där sommartid o det ser såå mysigt o fint ut! Får en konstig känsla som om jag "kommit hem"...när jag kommer dit upp! Jag som är så himla hemmakär annars...Men det är nåt speciellt! Må så gott! Kram Therese

Designe sa...

Verkligen vacker tjej! Så himla snygg håruppsättning och vilka fina bilder! Kram :)

Designe sa...

Nu såg jag att du gjort somrigt och fint i sovrummet oxå!:) Vilken fin krona med tygremsor och blommor!:)

Anonym sa...

Wow det var en riktigt vacker kvinna det! Fina bilder har du tagit med! Får tyvärr använda min gamla login, men jag har flyttat... www.anna-forsberg.se

Matilda sa...

Hanna är vell den bäste tjej kusinen man kan ha, eller hur mamma? Hihi ")