fredag 25 september 2009

Det kom en gåva.......

Hej hopp!

Nu är det fredag igen..........., jösses va fort veckorna springer förbi. Visst är det väl härligt med helg och ja, jag skulle kunna ha fler helgdagar på en vecka men som sagt. Helgen betalar inga fakturor.......inte för min del ialla fall.

Vill bara kika in med ett litet kort ilägg och berätta vilka otroligt gulliga och trevliga kvinnor jag träffat under denna sommar.

När Tove Hem och Trädgård skulle komma till mig så kännde jag att det fattades vissa små piffiga saker för att få till helheten i huset.

Sån tur jag hade då att Sofie och hennes mamma öppnade sin AntikLoppis en bit längre ner i byn. Jag och sonen åkte dit och med mig hem hade jag jättefina saker som verkligen passade in.

Förutom antikloppisen så har de en helt underbar trädgård som många bara kan drömma om och jag kännde att jag ville fota den för att fler skall få chansen att se va fint de har samt även få reda på deras underbara lilla butik, som jag för övrigt besökt fler gånger denna sommar.

Många träffar har det blivit och den senaste var för någon vecka sedan då jag och min dotter gjorde slag i saken och åkte ner till dem för att fota butiken och trädgården. Detta lilla "repotage" kommer alldeles snart här på min blogg.

Naturligtvis blir det en massa prat varje gång och det är jättetrevligt så tiden bara rinner iväg.

Plötsligt en dag när jag stod i vedboden och högg lite ved........ha, det lät ju väldigt "redigt" men jag gjorde faktiskt det. Ja, iallafall så stod nu plötsligt Sofi och hennes mamma på gården med en liten present. !!! Bara sådär! Och inte vilken present som helst...........kolla här!
En av alla dessa vackra gamla skolbilder som mänskligheten haft som studiematerial under sin skoltid innan datorer och modern teknik tog över............Sååååååååååå fin!

Lingon föreställer tavlan jag fick.
Åh, va jag blev glad för den gåvan men kanske ännu mer för att det finns sånna gulliga människor som bara kommer med en liten present, anledningen var att de genom vårt samtal sista träffen fick veta att vi ( jag, Frank och barnen) hade firat litegrann eftersom vi hade bröllopsdag......men, inte trodde väl jag att det skulle generera i nått sånt här! Vi pratade ju bara om ditten och datten!!!!
Vi har ju som sagt inte kännt varandra så länge! Visst var de för otroligt gulliga?
Här kommer några fler studiebilder som ni kan njuta av.......

Fler bilder hade hon kommit över på en auktion som hon besökt och de kommer att finnas till salu i hennes butik längre fram. 

Alla nu som vill se vårt lilla repotage från deras butik och trädgård får hålla utkik här på bloggen, det kommer inom kort.

Vill bara med ytterligare några  små bilder önska er alla en super mysig helg och jag hoppas att alla i vårt avlånga land får njuta av höstsolen och det härliga vädret. Själv måste jag nu ge mig av mot den stora staden Mora för att bunkra upp en hel del till skafferiet och så ett nytt nr av Jeane dÁrcs magasin som kommit förståss!

Förresten så har min dotter gjort ett nytt inlägg, de kommer inte så ofta men jag har lovat att göra reklam för hennes blogg här hos mig. Gå gärna in och se hennes bilder. Många av dem har hon fotat själv.  Älvorna dansar är hennes adress och länk finns i min blogglista här bredvid.

Tjingeling!

11 kommentarer:

Designe sa...

Vilken underbar present! Förstår att du blev glad! Så fina bilder med blombladen oxå! När kommer reportaget i Tove? Ser fram emot det! Ha en jättemysig helg du med! Kram :)

Kamomilla sa...

Åh, vilka människor! Så snälla, planschen är underbar!

Huset vid ån sa...

Men du vilken fin present....Visst finns det mycket härliga människor! Planschen var ju såå fin! lite annorlunda med lingon också....Önskar dig en trevlig o skön helg! Kram Therese

♥ Fyra årstider sa...

Tittar in och önskar dig en skön lördag ♥ Underbar tavla.
Kram Lotta

Elzie sa...

Vilken underbar tavla. Ja, undrar också när reportaget kommer. Det ska verkligen bli kul att se.
Hoppas ni har en bra helg.
Kram Elzie

Ullis/Leva på landet sa...

Vilken underbar plansch. Den har jag inte sett tidigare. Vi har en massa kvar i skolan, som gärna får flytta hem till mig:). Vilka gulliga människor du har lärt känna. Skulle vara kul att besöka dem. Få bli en Siljan runt tur snart så att man kan ta sig dit.

Kramar Ullis

Kallholmen sa...

Visst blir man så otroligt glad över såna människor! Dom som går den där exta metern för att glädja andra.
tavlan var jätte fin och måste ju passa perfekt hos dig.

Nog är du godhjärtad alltid jag skulle ta skyltarna direkt.
Kram Malin

Maria & Amy sa...

Såna tavlor är så underbart fina! Ingen dålig gåva =)
Hade varit på info möte om Berlinresannär jag såg dig i bilen. Vi åker på torsdag och det ska bli jätteroligt.
I morse var det ett vitt täcke på fjället, så nu är det på gång här också.
Kram, kram

Blåbärs och smultronstället sa...

Vilken fin present. Jag har två skolplanscher som jag visade i våras. De är så underbara.
Ha det fint!
Kram Susanne

Annika sa...

det var väl en underbar present.... så där bara... ja nu är det ju snart helg igen o jag har kommit lite efter i bloggandet ser jag.... men det ska tas igen... Kram o myshelg... Annika

Monica sa...

Hejsan, vilken underbar plansch. Vad de kunde förr, fast det visste vi ju redan eller hur?

Ha det bra. Kram Monica