fredag 25 juni 2010

Midsommar och Sommartävling!

Så är den då här, Midsommaraftonen. Hade naturligtvis önskat strålande sol men istället hänger oroväckande mörka moln över vår by. Okej, bara det blir fint till eftermiddagen!

Festspiran är uppsatt! Igår kväll vid 23.40 blev den klar och hördes det ett idogt dunkande i marken här i grannskapet så var det bara vi som försökte göra ett hål i trädgårdslandet där den står.
Vill bara med detta önska er alla en underbart härlig midsommar med förhoppningsvis mycket sol samt god mat och dryck.

Nu till utlottningen! =O)

65 000 besökare på min blogg har passerat med råge och därför får denna utlottning bli en kombination av firande och en sommarutlottning och den sker i samarbete med
Smidgården i Fryksås.


Priset som du kan vinna är en underbart härlig spa-upplevelse värd 400 kr och presentkortet är gilltigt tom. 10 mars 2011. Tävlingen pågår 1 månad from idag. (mao. till 25 juli).

Frågan på tävlingen är: När öppnar Smidgården sitt sommar café denna sommar?

Utförligare instruktioner för hur du gör för att delta i tävlingen, se längst ner på inlägget.

Smidgården är den absolut vackrast belägna spaanläggningen som finns runt vårt område. I Fryksås fäbod har Liselotte Länsmans byggt upp (nåja, hon har nog fått bra med hjälp av sin man Pär också som har stått för alla byggnationer....) en jättevacker gård med milsvid utsikt över Siljan och Orsa sjön. Fäboden ligger högt över havet så här är utsikt utöver det vanliga.

Vintertid mycket snösäkert och vackert, se här!

Under turistsäsonger driver Liselotte och Pär Smidgården som ett café med möjlighet att ta emot även större sällskap samt att man har statsat på en Fäbodrelax med spa.......
och inte vilket spa som helst, se här en liten bildserie på hur det ser ut.......Välkommen in i spa avdelningen!

Till vänster om dricka kylen går en liten trappa upp till behandlingsrummet. Där möts du av, förutom en behandlingsbänk, detta kopparbadkar där du kan få diverse olika spabad och medans du ligger i badet så får även ögonen sitt i form av vidunderlig utsikt över sjöar och berg.....


Vill du hellre dra ihop ett gäng kompisar och träffas under lite mysigare förhållanden......, ta ett bad i polen som ha jetsream, så kan du göra även detta. Alla behandlingar och alternativ för umgänge kan du läsa om här .
Kanske kan det bli så att du som vinner priset har ganska så långt till Fryksås fäbodar. Inga problem. Smidgården har även jättefina stugor och lägenheter att hyra ut så hela familjen kan få följa med på en fäbodhelg, vinter som sommar......
Här nedan ser du bilder på deras nyaste boende som togs i bruk under vårvintern.
Så, vad behöver du göra för att vara med i utlottningen. Jo, du behöver bara lämna en kommentar i detta inlägg där du svarar på frågan om när Smidgården öppnar sitt sommar café denna sommar.
Som vanligt så får du två lotter om du kopierar bilden här nedan och länkar från din egen blogg. Har du ingen blogg så går det jättebra att mejla mig på adressen som finns på höger sida här i bloggen och vill du ha två lotter så skickar du en sändlista till dina mejlvänner (med kopia till mig) med uppmaning att gå in på Målargårdens tävlingsinlägg, naturligtvis lättast med en färdig länkt till detta inlägg i mejlet.

Lycka till och ha nu en härlig midsommar och sommar...! =O)

Tjingeling!

10 kommentarer:

Carina sa...

Hej!
Först vill jag bara säga att vilket härligt reportage i nya TOVE från er gård, jättefint!
Sen så vill jag ju gärna vara med i din utlottning, svaret är den 26 Juni.
Jag har ingen egen blogg så jag kan inte länka, håller mina tummar ändå.
Ha det gott, kram Carina
kattarsel@live.se

KOTTELAND sa...

Gudomligt vad mysigt det såg ut!!! Dit vill jag verkligen åka. Café öppnar sina portar den 26 juni.
Jag kommer att länka i min blogg.
Måste köpa TOVA i morgon!

Ullis/Leva på landet sa...

Vill gärna vara med, det är ju helt underbart där uppe. De öppnar den 26 juni. Lägger en länk under min tävlingsflik nu, så ska jag även ta med det i nästa inlägg.
Kram Ullis

Himlen Runt Hörnet! Sala sa...

Jag vill också vara med på utlottningen och bloggar om detta på himlenrunt.blogspot.com.
De har öppnat och gjorde det den 26 juni.
Önskar dej en trevlig sommar och kommer du till Mora på Ovansiljans quiltutställning (öppnar 9 juli) så måste du ge dej tillkänna hos QuiltStugans monter där jag kommer att finnas. http://www.ovansiljansquilt.se/

Jane S sa...

26 juni är datumet!
WoW, vilket ställe, dit vill jag gärna komma!

Mojebarn sa...

Vilket urmysigt ställe. Jag vill gärna vara med i utlottningen.
Svaret är att de öppnade den 26 juni.
Sen måste jag ju läsa TOVE och se mer av ditt fina hem.

Zaga sa...

Hej i sommaren!
Givetvis vill jag vara med i din tävling. Cafe´t öppnade den 26 juni. Ska nog bli ett besök både i Nusnäs ;-) och runt om i dina trakter i sommar. Länkat från min blogg.
Må så gott i den härliga sommar värmen.
Kram Eva-Lis

Romantiska Hem sa...

Åh så charmig blogg du har! Kram Petra

Annika sa...

Hej Eva-Marie.... har precis suttit o njutläst Tove med reportage hemifrån dig....:) vilket fint.... du har det så mysigt där uppe i dalarna... den tidningen ska sparas i korgen för vinterläsning..... kan ju bläddra o kolla idessa underbara tidningar hur många gånger som helst.... hoppas du har en skön sommar.... Kram Annika

Bustroll sa...

Hej!

Vilken underbar blogg du har och vilket underbart ställe Smidgården verkar vara, så jag vill gärna vara med och försöka vinna ett presentkort! Skulle jag vinna så tänker jag ta med mig några av mina kära arbetskamrater på spa =)

Länkat från min blogg såklart!

//Mia