fredag 15 oktober 2010

Fredag igen!




Hejhopp!

Det är fredag och ledig dag....., för mig! Sköööööönt!

Ville väl egentligen bara in och önska er alla en trevlig helg. Solen skiner och skall så göra under både lördag och söndag, har de lovat....=O)

Kom på att jag över huvud taget inte visat något av mina loppis inköp under sommaren.......här kommer ett fynd som jag gjorde på Veteranbilsmarknade i Rättvik under ClassicCar Week.

Den var ganska dy men jag såg direkt funktionen med den och var den skulle stå där hemma så den fick följa med hem........Barnängens Balsamiska Aseptintvål.......! Tvålen den var borta men alla etiketter fanns kvar.......
Visst var den fin?
Tycker jag iallafall...., och superbra ljuslåda blev det!
Här nedan var en låda jag tog in och fixade till från uthuset. Okej, inget loppisfynd men väl uthus-fynd!
Behövde lite mer korgar att lägga "saker" på...., saker som har en förmåga att hamna på skänken i hallen annars. Inte så kul tycker mamma och fru i huset.

En helt vanlig potatislåda som jag målat vit..........Super förvaring! Bredvid står en gammal dricka back med tidningar i och längst fram står "Tove" tidningen med reportage från vårt hem ....=O).
Appropå repotage så har jag fått besked från Aftonbladet "Hemma" att julreportaget som de var här och gjorde i mitten på december förra året kommer att publiceras i "Hemma-tidningen" när vi börjar närma oss advents tid...... Besked om när kommer längre fram, håll utkik!

Ha nu en supertrevlig helg med mycket ljus och myyyyyys!

Tjingeling!

6 kommentarer:

Kamomilla sa...

Jag ska definitivt hålla utkik på reportaget!

Linnea sa...

jättefina saker, bra ha grejer kan man säga, passar till mycket.
Trevlig helg, kram Helena

Maria & Amy sa...

Tack för ditt inlägg, det var kul att höra från dig. Lite lustigt för i veckan hittade jag tidningen Tove, på ett kondis i Borlänge, den som ni var med i. Jag hade förstås missat att köpa den tidningen. Det blev ju ett jättefint reportage med superfina bilder. Sag ska se till att inte missa bilagan till Aftonbladet :)
Jättekramar till dig från mig!

Ullis/Leva på landet sa...

Lådan med ljusen var ju så snygg. Den missade jag eller så var du före ;). Bra med uthusfynd, billigt o bra. Kul med reportaget, säg till när det är dags.
Ha en bra vecka!
kram Ullis

Huset vid ån sa...

Hej vännen!
Vad fint o smakfullt du har gjort med lådan med ljus i....

Vad roligt med reportage, måste absolut försöka få tag på Toves!

Hoppas allt är bra med dig och att helgen blir fortsatt sköön!

Kram Therese

Smultronbo sa...

Hej,

Det var länge sedan :-) Tack för din hälsningar på Smultronbo.

Vilket underbart vacker tvållåda eller nu är det ju en ljuslåda :-)

Ha en underbar dag!
Camilla