tisdag 23 november 2010

Vilken succé! =O)


Himmel och pannkaka va kul det var att hålla julmarknad på Målargården. Såååååååå många var ni som besökte oss och kom med jättegoa ord om hur fint vi hade fixat allt.
Åhhhhh, vad det värmde. Jag blev såååååå glad av alla snälla ord och det var så kul att se alla tindrande ögon och glada miner här i ladan. Tack vare alla er besökare och alla mina "knallar" och "Sound of Siljan" som sjöng julsånger i barbershop stil samt Anneli som invigde blev det kort sagt en BRAKSUCCÉ.

Jag är så glad att så många hittade till Målargården och jag hoppas att ni kommer tillbaka nästa år....för har vi kört en gång så kommer det efter detta år bli fler det garanterar jag. =O)

Här följer lite bilder så att ni som inte hade möjligheten att komma kan se va mysigt och stämmningsfullt det var hos oss i söndags 21 nov.
Mååååånga blev de besökare som kom redan vid öppning och fick höra Anneli kula och sjunga några visor på både svenska och älvdalska vid invigningen.
Matilda skötte "baren" där hon sålde glögg med pepparkaksgrissini, kola, ischoklad och paket med grissini att ta med hem till den egna glöggen hemmavid. här följer lite bilder på alla hantverkare/konstnärer/försäljares alster......

Britta i Dalarna var här med sina helt UNDERBARA broderade kuddar där du kunde köpa broderiset och ha ett litet vinterarbete hemma i stugvärmen. Hon hade också sina vackra dalahästar med samt även litografier och konstkort av sin kurbits.....Sofie med den lilla antikbutiken nere vid Siljan var här med härliga antika föremål som passar både vardag och fest.Anki var här med sin underbara keramik, skålar, kronor och äpplen. Sååååååååå fina och uppskattade under marknaden. =O)

Hennes kollega Lotta sålde sin mors tvåändsstickade vantar och Lotta var som ett smycke själv....
Lena var på plats med sina skinn och trådarbeten....sååååå fina!sen hade jag själv endel saker också så klart även om jag inte hunnit med allt som jag ville......Garanterat kommer vi tillbaka nästa år med en ny julmarknad så.......Lägg Söndagen FÖRE första advent på minnet för det är då vi har Julmarknad på Målargården.....samt även i resten av byn.

STORT TACK TILL MIN UNDERBARA FAMILJ SOM STÄLLT UPP TILL 200 % MED ALLT SOM RÖRT MARKNADEN. JÄTTETACK TILL ALLA ER ANDRA SOM OCKSÅ HJÄLPT TILL PÅ ETT ELLER ANNAT VIS!

Lovade att dra en vinnare till mina hjärtan denna dag och här kommer namnet på den som vann.........
Eva-Lis med bloggen Hemma hos Zaga

Grattiskramar till dig. Mejla mig din adress så skall jag skicka dem så fort jag kan. =O)

Det var allt för denna gång!

Tjingeling!


6 kommentarer:

Zaga sa...

Hejsan!
Åh va kul att få vinna dessa fina hjärtan!! Jätte kul1 Julmarknaden ser ut att ha varit hur mysig som helst, helt i min smak. Nästa år blir det ett besök i Nusnäs.
Ha en fortsatt skön vecka!
Kram Eva-Lis

HANNA sa...

Woow, det där såg ju hur mysigt ut som helst, faster! Kul att det blev en sån succe hörru! Jag tycker ni kan ha en till marknad när jag kommit hem så jag också får vara med ;) Annars får jag väl ta med en egen lite termos och gå ut och sätta mig i ladan själv ^^
Kramar!!

Carolin sa...

Åh vad härligt vi verkar haft det!! Själv var jag ute i dom gröna kläderna och orienterade!

Men nästa år kommer vi, jag och den mosträviga maken :)

Önskar er en härlig 1:a advent!

// Carolin "Fru From"

Kamomilla sa...

oj så kul! Ibland bor man ju liksom i fel land...

Helena på Blomrum sa...

O det ser helt underbart ut, där hade jag velat vara med, fast det verkar ju bli av nästa år igen.

Kram Helena

Maria & Amy sa...

Jag håller med!! Det var jättemysigt. Ni hade verkligen fått till det med massor av julstämning :) Kram M