onsdag 23 mars 2011

Vårvindar friska!

Hej hopp!
Här blev det plötsligt en liten bloggpaus utan att jag planerat för det.

Så kan det bli när lusten för annat faller på. Här drog familjen till Idre Fjäll i förra veckoslutet för lite skidåkning på både längden och tvären.Suuuuuperhärliga dagar fick vi där uppe. Första dagen ymnigt snöfall, 2:a och 3:e dagen strålande sol från klarblå himmel men lördagen bjöd på vindar som gjorde att du nästan stannade i utförsbacken. So what! Finns inget dåligt väder..........

Jättemysigt har vi haft och stugan vi hade var nybyggd sen jan - 10 och mycket fräsch och fin.Man behöver en "lillsemester" ibland.

Nu har vinden friskat på rejält med både vårsol och varma dagar här hemma på Målargården också så nu börjar äntligen snön försvinna mot husväggar och gårdsplan. Synd bara att sparkföret försvinner. Isen ser även den lite otäck ut så jag struntar i den from. nu, vi får lägga de härliga isbilderna på hårddisken och njuta av när regnet kommer....Nu ser vi fram emot Nordiska Trädgårdar imorgon, lite mer trädgårds och planterings inspiration SEN på LÖRDAG har vi en STOR dag i Målargården.

För det första så fyller Matilda år, nu blir hon "fjortis"!....... men kanske ännu större är att vi äntligen skall få hämta hem våran lilla ELSA =O)
Whiiiiiiiii! Va kul! Tillökning i familjen! Ett litet yrväder som kommer att fara runt och upptäcka huset. Blir att, i princip, babysäkra huset på sladdar, skor, mattor, och allt sånt som en liten valpfröken kan tänkas vilja tugga på. Kommer att bli en stor och jätterolig utmaning då vi aldrig tidigare haft valp, bara vuxna hundar. =O)
Hon är sååååååååååååååå välkommen och efterlängtad.

Tjingeling!

3 kommentarer:

Kamomilla sa...

Grattis! En sån liten söt ny familjemedlem!!

Zaga sa...

Visst är det härligt att det börjar bli vår? Lycka till med Er nya lilla familjemedlem. :-)

Kram Eva-Lis & Zaga

Designe sa...

Åh så härligt väder ni haft och så härligt med skidåkning! Så söt Elsa är!:) Kram