fredag 1 april 2011

Vi har blivit med VALP!


Såååååååååååååå kul är det att Elsa äntligen har kommit. Tänkte förstås göra ett inlägg om detta redan i söndags men ......., hej hopp! Ingenting är sig likt i Målargården längre.
Allt kretsar just nu runt våran lilla prinsessa. Vackrast av dem alla......tycker så klart vi!Såååå jättespännande och "skrajsigt" var det att komma till Målargården men efter bara någon dag har hon blivit så jättekaxig så hon till och med smet in till grannens gård och även drog iväg mot utfarten från vår gård och där går en stor väg med många bilar. Inte bra! Mycket uppfostring gäller men även massor av mys och lek.
Energi till tusen......så länge den räcker. Plötsligt tar den slut och då är skinnet och rosakudden favoriten att dimpa ner i och sova några timmar.

Ha en jättemysig helg alla där ute , det tänker vi ha med vår Prinsessa!
Tjingeling!


5 kommentarer:

♥ Pia... sa...

Nää men oj sicken sötnos.. gud så kul med valp i huset..förstår om lyckan är total.. JAg älskar min gamla hund:) och hoppas såå att hon får vara min kompis i många år till.. skulle iofs inte säga nej till en liten valp till.. men är inte säker på om Selma vill dela vår säng med nån liten tösabit:)..Prinsessan din var såå gullig.. hoppas du visar mera bilder framöver.. ha en skön och kul helg..kram..Pia

Zaga sa...

Åh vilken söt tjej ni har! Ja nu är det lite som att ha små barn i början. Passa passa passa! Kanske lite nattvak och en och annan olycka inne fast ganska snart lär man sig läsa av dem och då vet man när det är dags. Njut av Elsas första tid och ta mycket kort, den kommer aldrig igen.

Ha en härlig helg med er nya familjemedlem!

Kram Eva-Lis & Zaga

Pia sa...

Lycka till med prinsessan.
Ja, nu blir det jobb, dygnet runt nästan.

Pia Bergsten

Kamomilla sa...

Åh så fin!! Vad är hon för ras??

Nordingården sa...

Nej men gud, hon är ju overklig, vilken söt Elsa, får hon någonsin vara i fred=) Vilken goding!!!

Kan du slita dig fr henne sista helgen i maj så ska vi ha stor loppis på regementet i Falun, kanske du vill sälja? Info hos mej.

Puss på nosen till Elsa!! Mari.