måndag 11 april 2011

Flytt hit och dit.....

Tänk att en liten 10 veckors valp kan känna sån glädje över att komma HEM.....

I Fredags packade vi bilar och släp med skotrar för att bege oss till vår lilla stuga i närheten av länsgränsen mot Härjedalen. Snö i massor och tyvärr, så sent på eftermiddagen, ingen skare att gå på.
Lilla Elsa förstod inte riktigt varför det var sånt pådrag hemma med hela hallen var full med väskor med kläder och "backar" med mat. Hennes bur bars ut i bilen och leksakerna packades med....., sist av alla bars Elsa ut från sitt trygga skinn där hon helt lugnt och stilla hade lagt sig för att invänta vad som skulle hända. Väl i bilen så somnade hon snabbt tryggt lutande ryggen mot "farbror Bäver" och sin rosa kudde.
En liten kisspaus på halva vägen var riktigt läskig då det var mark som hon inte alls kände igen....och ännu mera spännande blev det när vi slutligen ankom till parkering där allt skulle lastas av. En liten prinsessa som tyckte allt kändes läskigt, stort och skrämmande. Snön ville inte riktigt bära henne heller så det var inte alls roligt att gå själv. Tur att matte hade en ryggsäck som var varm och skön innuti. Gick genast mycket bättre.Väl uppe i stugan så gjorde hon sig hemmastadd mycket snabbt och efter kort tid så var det ganska så mysigt i stuganBara den trygga buren är på plats så då funkar allt.....!

Lillmatte hade 14-års fest på lördagen och ett gäng tjejer kom upp på lördag morgon, full fart från halv nio till fyra på eftermiddagen. Naturligtvis var det någon som ville vara med och leka......Lördag kväll somnade Elsa redan vid halv nio....!
På söndagen bjöd vädret på regn och vi packade packade återigen för att dra oss hemåt medan snön bar någorlunda. Elsa fattade ingenting.....- Skall vi flytta nu igen????? såg det ut som hon tänkte.....
....men när vi väl öppnade bakluckan och släppte ut henne hemma på gården så blev det fart utan dess like....fram och tillbaka på gården, hit och dit och sen som en raket in till sitt älskade skinn och kudde som fortfarande låg kvar i köket där hon lämnade det..... =O) Glädje att känna igen sig.
Japp, det var vår helg med skoterkalas och flytt hit och dit. Nästa gång blir det lite mera inredning här på bloggen......, länge sedan nu!
Tjingeling!

2 kommentarer:

Designe sa...

Så mysigt! Ja, det var lite förändringar för lill-vovven!:) Måste bara säga att ert hus är såå fint! Hur gammalt är det?
Kram :)

Sarah James Larsson sa...

Kära nån vilka stora ogon - och vilket ansiktsuttryck. Vilken underbar hund.