måndag 18 april 2011

Vårstädning ute........och inne!

Strålande sol och värme......, som upplagt för vistelse ute.

Japp, lördag och söndag har vi på Målargården levt utomhus. Massor har vi fått gjort och massssssor finns det kvar att göra. =O)
Tänk va mycket skräp som kommer fram när snön försvinner, ändå vill jag väl inte mena att vi direkt slänger skräp omkring oss strax innan snövädret kommer och gömmer allt. Nej, men ändå känns det så skräpigt med gamla löv, pinnar, fåglarnas solrosfrö, risiga buskar, gammalt gräs och naturligtvis lite papper här och där.

Sååå skönt när krattan sågen och saxen gjort sitt. Allt ligger i skottkärran och skjutsas till majbrasan som sen eldar upp allt vid tillåten väderlek.

Pynta måste man ju göra utomhus också och där hjälper verkligen solen till att inspirera.....
Sen måste ju cykeln få sig en vårstädning och lite uppfräschning efter vinterns numera torkade gran och tallris......När man lever utomhus så blir det inte så fint innomhus....!!!!!! Inte om man som vi har en liten valp som älskar att gräva i små sorkhål, springa i jordhögarna och ute på den ännu blöta åkern..........så mycket så att det blev dags för livets första dusch...!!!! Inte så skoj direkt!....men stolt när det väl var avklarat.....
Elsa har förresten en egen hemsida om du vill kika lite mer på vad hon har för sig......http://www.123minsida.se/elsaimalargarden

Tjingeling!

1 kommentar:

Fågel Blå sa...

Hejsan!!!
Vilken fin blogg du har!!!!!
Underbara bilder!!!
Kommer snart tillbaka!!!!
Önskar dej en fin Påskvecka!
Kram Kathrine