lördag 15 mars 2008

Myshelg med dotter!

Den här helgen har vi en alldeles egen helg jag och dottern. Man och son är på egna äventyr runt om i landskapet.
Vad gör vi då, tja.......vi sover länge, äter gott, städar lite, tvättar lite men framför allt så åker vi på en liten inredningsrunda och då ville även min mor va mé.

Tre generationer på tur!

Vart gick då turen? Jo ,till Lisa med bloggen och butiken "Furutorp" i Rättvik, som jag inte besökt på länge och härifrån kommer dagens bilder.


Har ni vägarna förbi denna del av Dalarna rekomenderar jag verkligen ett besök till denna mysiga inredningsbutik. Det finns något för alla men framförallt dig som gillar rött, vitt och blått inklusive stjärnor eller dig som gillar romantik.......mmmmmmmmm! Kolla bara här nedan!


Fåtöljen är en sån som man bara vill ha......Dotterns kommentar när hon såg den -Åh va mysig den såg ut att bara slänga sig ner i!Red, White and Blue...... (maybe mostly red)

men även andra lugnare färger som vitt, beige, brunt och zink.......

....i det, för mig, nya rummet i butiken. Mycket smakfullt!


Kanske du hellre gillar romatik (eller som jag : gillar romantik OCKSÅ!)

Eller kanske lite mer rosa och lime.....

Ja, som ni ser så finns det hur mycket vackert som helst i denna butiken. Hit återkommer jag gärna med jämna mellanrum.

Dagen går mot kväll och jag skall börja med kvällens mysmat som skall avnjutas till helgens stora tv-aktivitet. Schlagerfinalen!


Min favorit?...............Tja, jag tror nog mest på Charlotte Perelli men ser helst att Sanna Nielsen vinner då hennes låt har gått rätt in i hjärtat på mig, fast Linda Bengtzing verkar va en kul tjej också och Nordman är ju alltid Nordman och bröderna Trädgård!- jag menar bröderna Rångedal, deras låt är ju också jättebra.... ja,ja.......listan kan göras lång i år. Mycket bra musik i finalen! - Fast jag köper inte riktigt Christer Sjögrens låt, den går liksom inte riktigt i min smak.....fast säkert i många andras....!!!!??

Kommer ni ihåg min gungstol som står vid kaminen i sovrummet.....


.....den skall få lite nya kläder i morgon, lite mer romantiskt och vårigt. Inspirerat av dagens "torp-resa" kanske.

Ha en mysig fortsättning på helgen! Kramar Eva-Mari

5 kommentarer:

Lime sa...

ÅÅÅÅ, jag som då är inne i en "stjärn-period" just nu måste ju försöka komma till Rättvik och Furutorp! Tackar för tipsen och noterar!

Ja, nu är det strax dax för melodifestivalen. Själv håller jag på Charlotte Pirelli. Vi får väl se!

Kram och fortsatt trevlig helg!

Vita tankar sa...

*suck* vilken fin butik...har några mil för mycket till dalarna bara...;-)

Hälsningar Linda

Bergagårdens Lina sa...

Jo, du har så rätt! Det tar sin tid och det är väl så det ska vara med renovering! Då hinner man tänka till!

Vilka fina bilder du visar! Ramen till fiolen var riktigt snygg! En sån letar jag också efter för att sätta spegelglas i...

Gokväll!

Guldkant På Livet sa...

Tack för titten i Furutorp! Sån vacker butik, jag ska åka dit ngn dag! Så fin du gjorde ramen, kul idé med fiolen där i, snyggt! Mari.

Kamomilla sa...

Just en sån röd vit blå stil med marina inslag vill jag ha till vår bastukammer!! Önskar jag kunde besöka den butiken, men jag är ju nog såå långt borta...

Glad Påsk!