onsdag 16 april 2008

Herre Gud! Nån har tänt en lampa!

Tjingeling!

Nån har tänt en lampa..........Solen, jag ser att solen lyser, jag känner värmen när jag går utanför dörren och plötsligt spritter det i hela kroppen. Vad är det? Vårkänslor........, ja, jag tror det!

Tänk va lycklig man kan bli av lite solljus.

Hittade ju så himla massa fint på Trädgårdsmässan så här kommer en fortsätting med ett litet inlägg mitt i veckan för att visa. Ni har säkert sett på andra bloggar men här kommer min version.

Bild nr 1

Jag säger bara "Vill Ha"! Så himla vackert, vilken rymd, och vilken tur att mannen tog så många bilder....och då menar jag "konstruktionsbilder".....!!!
Tänk om man hade det växthuset och kunde duka upp med champange och tårta som här..... eller ställa in en härlig fin bukett gjord av enbart rosor.....som här nedan. Jag är ju helt såld på rosor, fast det vet alla ni som känner mig.
Rosor finns för alla delar av livet......även den så fruktansvärt tråkiga men ack så oundvikliga......delen då vi lämnar detta jordelivet. Tyckte det var så jättefint och vackert, detta som florist-studenterna gjort så jag fick bara lov att ta med denna bilden.
Eller hur.....håll med mig, Jättevackert! Naturen i sig själv kan vara så vacker! Nästa bild visar GRÖNT, mjukt, bulligt, böljande......Allt detta otroligt gröna i olika skepnader träffar ialla fall jag på med jämna mellanrum när jag går runt i vår underbara natur. Okej, kanske inte en fåtölj, men en massa mossformationer ialla fall.
Avslutningsvis från trädgårdsmässan en inspirationsbild från expressens monter

Japp, sen lämnade vi mässan för i år......naturligtvis har jag fler bilder men nu tror jag att det får vara bra i detta forum.

Tog oss en liten tur i Gamla Stan. Helt utan köptvång......? Bara fönstershopping och det kändes faktiskt helt ok även om jag i vissa butiker kan få helt tok spinn och vill ha allt igen , skicka fakturan till Harry Boy på Jägersro ni vet. En av dem jag fick spinn i var Westergaard & Kovacs butik "Bortom Bergen and far away". Kolla här, ni förstår säkert!


Här kommer fler.......
okej...det var inte meningen att fogografen skulle bli med på bilden......
Fina saker va? Japp slutligen bara en riktigt härlig gränd i Gamla Stan. När jag gått klart här då kan jag lika gärna åka hem, då är jag nöjd och så blidde det. Bara en sväng om IKEA nästa dag så for vi hem mot Dalom igen.

Till helgen drar jag till Vänersborg med ett gäng super-brudar från högstadiet. Skall leva Herrgårdsliv på Ronnumsherrgård och fira att vi alla fyller 25 i år......! Äh riktigt 25 kanske det inte var men nästan......:)
Familjen får vara hemma och jag lägger i festblåsan till den 5 rätters middagen som vi skall få! Lite bilder kanske kommer till veckan i nästa inlägg.
Kram på er alla och ha en trevlig fortsättning på veckan och även en trevlig helg, för det skall jag ha!
Hej Hopp i vårsolen!

3 kommentarer:

Kamomilla sa...

Solen är så helande!!
Vilka underbara bilder igen! Tack för det!!

Mitt Egnahem sa...

Håller med om att växthuset verkligen hade "VILL-HA" faktor. Må riktigt gott med herrgårdsliv!
Får du med din man FRIVILLGT på trädgårdsmässa...? MVH Mitt Egnahem

Bergagårdens Lina sa...

Du har blivit utmanad!