söndag 11 oktober 2009

Höstfix!

Helt sjukt vilka underbara dagar denna helg bjudit på. 6-7 minusgrader på morgonen och strålande sol som lyser hela dagen. I lördags försvann inte ens frosten från de ställen där solstrålarna inte kom åt. MYYYYYYYYSIGT tycker jag.

Hade en heldag i trädgården då och detta krävde sen lite mer inneaktivitet på söndagen.

Diskbänken vällde över.......! Japp, så är det! Är det strålande vackert väder så är det ingen i vår familj som vill vara inne för att ta reda på och går man ut vid 9 på morgonen för att sen komma in vid 20 på kvällen och  kilar man bara in som hastigast för att hämta matvaror som skall lagas till utomhus så blir ju inte diskbänken välstädad precis..........., inte resten av huset heller, så det så !!=) Äh, ingen har dött av lite "skit i vrårna".
Som jag sagt tidigare, desto finare blir det när man städar........!
Så städning var min pyssla i söndags när det regnade......Åh, va fint det blev =)

Tänkte bara visa lite lite bilder från mitt pyssel i lördags....... Nog för att vitt är fint men när hösten kommer vill jag nog ha lite lila prydnadskål och ljung också! Det hör liksom till de röda väggarna......, på hösten!
Å så var det ju så fint med den härliga frosten på morgonen............Grodblad i höstskrud! Å så den vackra lönnen så klart......Jahapp! så är vi då inne i den berömda Älgjaktsveckan......., denna gång utan att jag kan vara med =(. Varför, jo en elak hälsporre sätter stopp för min vandring i skogarna med far eller bror. Fixar inte att gå i kängor eller stövlar så länge. Attans, jäkla, fördömdans skitfot. Har gått tejpad några veckor nu men ingen skillnad märks. Fy tusan för bövelen va tråkigt det är.......men, vad göra. Gilla läget och försöka komma tillrätta med sporren, inte gå på älgjakt i allafall. Här nedan min brors Jacko som väntar på att få ge sig iväg.......
Hoppas att alla ni andra som får vara ute i skogen denna vecka njuter lite för mig med, hoppas ni får lite spänning, hoppas du får höra hunden göra ett bra jobb och hoppas du får visa hur bra du var på jaktstigen =)  Den låååååånga väntan mot det stoooooora braket i skogen.......men massäck  är ju också sååååå himla gott efter denna väntan.......... Ha det så jättebra alla därute!
Tjingeling!

7 kommentarer:

HANNA sa...

Jag måste bara säga: Oooooooh vilken bedårande hund!! :)

Ullis/Leva på landet sa...

Så underbara bilder.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Anonym sa...

Hjälp... jag vågar inte gå hundrundan denna vecka! Älgjägare kan man inte lita på!! Undrar om de inte skjutit fullt snart? Så vi håller oss för säkerhets skull på behörigt avstånd.

Hoppas din häl blir bra snart... det kommer ju fler älgjakter. Du får njuta av härliga hösten... jag vet att du uppskattar den!

Kram Eva-Mari

Designe sa...

Så fint planterat! Det är verkligen fint väder nu! Ha det bra i skogen! Kram :)

Maria & Amy sa...

Så fina planteringar du har gjort!
Alltid så kul att läsa din trevliga blogg =)
Kram M

Nordingården sa...

Så vackert pyntat i lådorna med kål och enris, va synd du inte kunde var med på jakten i år men hoppas du får lite kött i af! Gullig Jacko! Mari.

Nordingården sa...

...mail kommer vilken dags som helst: ) Mari.