söndag 20 december 2009

God Jul

Hej Hopp i Julstöket!

Har precis kommit åter till hemmet efter en dag i "Kupan", Borlänge.

Det var inte bara jag och min familj där kan jag säga.

Nu tror jag i alla fall att alla klappar är inköpta, nu väntar bara den mysiga inpackningen där vi lägger ner ett enormt jobb för att få fina paket................, nej, så seriös är jag faktiskt inte men jag slår gärna in dem själv. Många affärer har inte direkt den färgskalan som jag gärna använder till paket. =O) . Kan bli lite väl spräckligt i bland....!


Men visst är det lite mysigt att sitta och slå in julklapparna lite fint också, kanske texta en fin adress till paketet och fixa lite extra med snören.......,


Här en bild på paket som kommer från en affär som gör paketen helt i min smak.........., kan faktiskt inte avslöja var de är köpta just nu eftersom mottagarna läser min blogg.....,men butiken finns som en länk här på höger sida......=O).


Nu skall jag jobba två dagar till sen går jag på lite julledighet och jag skall njuta hela vägen fram............, har ju redan städat det största som ni vet. Skönt!


Vill med dessa julbilder önska er alla en riktigt GOD JUL och hoppas att ni alla har möjlighet till lite ledighet under några dagar.....och ta er tid att lyssna till länken här..... 1. Tomten_del_1

2. Tomten_del_2 Många julkramar till er alla från oss alla! Tjingeling!

12 kommentarer:

♥ Fyra årstider sa...

Tittar in och önskar dig en riktigt God Jul ♥
Kram Lotta

Ullis/Leva på landet sa...

Förstår att ni inte var själva på kupolen:). Åker dit någon dag i mellandagarna och räknar inte heller med att bli själv då. Så fina bilder du har. Skönt att du också får vara lite ledig snart.

Kram Ullis

Nordingården sa...

Ho, ho, ho.... vilka härliga juliga bilder och så fint med den frostiga stolen ute! Snygga klappar från just DEN butiken: ) Och tomten, en vintersaga, den är väl bara JULEN! Jag har inte sett när svt sänder den men jag ska kolla in det, den är lika viktig som Kalle och Karl-Bertil! Nej men va skul, ett advetsreportage med Aftonbladet från ditt mysiga hus! Kommer bli så fint, det ser jag fram emot, till advent nästa år! När de var här var det ju okt och ingen adventskänsla alls, det blev så bråttom med att få fram allt då så en del viktiga detaljer glömdes bort känner jag...

GOD JUL önskas från Nordingården till alla er på Målargården!

Me sa...

Hej!

Jag vill bara önskdar er en riktigt God Jul!

Kram Khim

Ullis/Leva på landet sa...

Kikar in för att önska dig

♥♥♥ GOD JUL ♥♥♥
Kram Ullis

Designe sa...

GOD JUL i efterskott får jag säga då och God fortsättning! Vilka mysiga vinter- och julbilder! Kram :)

blomman66 sa...

Satt och surfade runt lite och hamnade på din sida. Vilket hus, vilken inredning. Helt oootroligt vackert. Rena drömmen. Och att du var sååååå pysslig visste jag inte. Jag kommer att kolla "in" på din sida ofta framöver. God fortsättning och vi ses. Många hälsningar Anette Blomberg

essemia sa...

Åh vilka fina julkort du visar. Och de där paketen hade jag gärna tagit emot också, haha. Hörde på radion att det är "ute" med "snurrarna" på snöret numera. Nu ska det bara vara en rosett! Det var ett proffs på paketinslagning som sa det!!
Hoppas ni fick en riktigt fin jul och god fortsättning på er.
Kram Elzie

Sköna o Gröna Ting sa...

Hej du kära....

Vilka underbara bilder du bjuder på!
Hur har du det, har julen varit till belåtenhet?
Min juil firades nere hos min familj i SKåne, stressigt i vanlig ordning...:(
Vart enda år så bestämmer jag mig för att INTE stressa men jag bryter mina egna löften alla år, vet i tusan hur jag skall lyckas?!?!?

Har du något bra tips..?

Önskar dig en fortsatt skön jul och ta väl hand om dig.
Massor med kramar
Marianne

Sköna o Gröna Ting sa...

Önskar dig och din famij ett riktigt GOTT NYTT ÅR och se upp för "vilsna" raketer som far och flänger där uppe i det blå:)

Hoppas vi ses igen på det nya året...
Kram
Marianne

Anonym sa...

Gott nytt 2010 önskar jag dig.

Kram Eva-Mari

Ullis/Leva på landet sa...

Önskar dig ett riktigt
~GOTT NYTT ÅR~
Kram Ullis