söndag 14 februari 2010

Genom vinterstormar och snödrivor....


Så har de äntligen dykt upp. De sedan läääääänge efterlängtade Elsa och Frans. De har varit påväg länge i snöovädret genom landet men nu har de frusna men lyckliga funnit sitt nya hem. Två st Torsebromöss vågar sig in i Målargården och finner att de är sååååå välkomna. En liten hälsning från det lilla paret till alla som funderat hur det gått för dem på sin resa. Nu är de framme på Målargården.Kaminen känns underbar där de myst ner sig i fårskinnet med ett litet välkomsthjärta att smaska på. Är det alla hjärtans dag så är det. Vi i Målargården hälsar dem Hjärtligt välkomna till oss och de kommer nu att bo uppe i Matildas rum där hon gjort iordning en fin och mysig plats för dem....fast det får hon visa på sin egen blogg http://www.tildaslivochleverne.blogspot.com/

För er som inte känner till dessa underbara Torsebromöss så kommer de från Fröken Elsas Virkblogg - http://elsasdesign.blogspot.com/. Gå gärna in till henne och få dig en rolig stund bland alla hennes möss.

5 kommentarer:

Kamomilla sa...

Åh så söta!!!
Här kommer en vändagskram! *---*

KOTTELAND sa...

Jag brukar läsa din blogg och beundar dina fina bilder. Jag vill bara säga att jag har också två möss hemma hos mig, Cornelia och Hampus. Hoppas på att dotter din kommer att visa lite mössäventyr. De är ju så himla söta. Lycka till som musägare.

Anonym sa...

Jag har redan kollat in Elsas bedårande skapelser. Så vansinnigt söta... och vill-ha framkallande.
Grattis till de nya familjemedlemmarna, hihi!

Kramar och trevlig vecka.
Eva-Mari

Nordingården sa...

Ha, ha, såååå bedårande de var Elsa & Frans, urgulliga möss och vilket gulligt och bra inlägg du gjorde om dem, men känner riktig empati för dem: ) de kommer nog trivas så bra på Målargården! Och de har ju varandra också som tur är... Mari.

Huset vid ån sa...

Åh, Vilka sötnosar som fått flytta in till Er! Ska genast kika in och titta mer på dom! Tack för tipset o Må så gott! Onsdagskramar Therese