söndag 28 mars 2010

Sommartid!


Sommar, sommar och sol......!

Dit är det långt men känns bra ändå att kvällarna blir ändå ljusare from. nu. Så skulle det ju vara jättehärligt med lite sol och vårvärme en dag som denna men ack, vad vi bedrog oss! 2,5 grader och helmulet =O(.

Får skapa lite vår inomhus istället.........
Japp, det var hallen......, sen har vi vardagsrummet som är sååååååå ljust och härligt nu, faktiskt det rummet vi trivs allra bäst i just nu.....Tänk så härligt att starta helgmorgnarna med en härligt god kopp thé och det nya numret av en favorittidning.
Annars går faktiskt många sköna stunder till att se vad trädgårdstidningarna har för nyheter i fröväg. Trädgårdsmässan närmar sig och nu visar det sig att det blir HELA familjen som åker =O) Ha, även sonen vill följa. Kul!
Råkade berätta tidigare att det inte bara är blommor och frön på mässan utan även lite bygg och maskiner......., tro om det kan vara dessa ämnen som lockar. (byggkille som han är....)
Även mannen blev glad för att sonen skall med.....kanske han ser sin själsfrände i att kolla lite andra saker än pelargoner, trädgårdsböcker, fröer och lökar.....=O)

Då kan även jag och dotter i lugn och ro insupa alla intryck, ta in all inspiration och titta/välja länge bland blommor och frön....=O).

Alla har vi vårt intresse och uppgift i hemmaträdgården.....

Hos oss fungerar det som följer...... Jag står för planering/design, man och son för bygg och anläggning sen jag och dotter för plantering och pynt.....=O). Hur är det hos er?

Hur som helst så har vi ju faktiskt en härlig helg framför oss i kommande vecka. Skall allt ta mig ut i blötvädret och plocka lite ris och pynta med lite fjädrar sen är det dags att putsa kvasten och ta fram "påskblåsan" och hatten.
Jag drar när månen har kommit upp......, ifall vi skall ta sällskap......Ha en härlig vecka så ses vi på Blåkulla för lite hallaballo!!! =O)
Tjingeling!

5 kommentarer:

essemia sa...

Jag måste säga att jag gärna skulle vilja se frun i den kostymen under färden till Blåkulla. Ser ut som det skulle kunna bli kallt om knäna om inte annat, haha. Men han som väntar där kanske lyfter på ögonbrynen?

Vad mysigt du gjort det där hemma. Såg så ljust och vårlikt ut.

Ha en riktigt bra vecka.
Kram Elzie

Maria & Amy sa...

Härliga bilder. Ha en riktigt skön Påsk. Hoppas påskharen gömmer lite påskägg till er. Mångar kramar från Maria

Cecilia sa...

Ha, ha, jag hänger på!
GLAD PÅSK på dig!

Trevlig med trädgårdsmässan...

Kram, Cecilia

Huset vid ån sa...

Kikar in o önskar dig en sköön söndag med vackert vårväder! Kram Therese

Designe sa...

Hej! Så vårfint du har gjort! Underbara blommor! Hoppas du hade en fin påsk! Ha en trevlig helg! Kram :)