måndag 6 juni 2011

Lääääänge sen sist!

Ja, alltför länge sen sist!

Här har varit såååå intensivt med både jobb och annat sedan jag gjorde sista inlägget. Massor har hänt och en del av detta får du veta om i dagens inlägg......men först en vacker bild av vår vackra fana....., dagen till ära!


Ja, jisses....här har som sagt hänt massor sedan sist.....! Jag som varit arbetslös sedan årsskiftet och låtit dagarna gå till allt nyttigt man kan göra i hemmet fick den 2 maj en projektanställning här hemma i byn 5 månader framåt. En anställning där mitt arbete består av att starta upp och sköta en hemsida för vår vackra by. Vi har ju såååå mycket mer än bara dalahästar att visa upp!
Jättekul är det och hej hopp va intensivt det både varit och är, många timmar både tidigt och sent.....! Sidan är ännu under konstruktion och finns inte sökbar i rymden just nu men jag kommer garanterat att informera om där det är dags....! =O)

Som ni vet så har jag även ett brinnande intresse för foto och har nu även fått en del förfrågningar om viss produkt fotografering för några företag så under kommande vecka hoppas jag allt blir klart hos bolagsverket för mitt jättekliv till ägare av en enskild firma inom foto, inredning och evenemang. Inredning vet ni ju sen tidigare att jag sysslar med men just nu så går den mesta tiden till hemsidor och foto för min del. Den privata bloggen har fått vika lite på foten för allt annat. Namnet på företaget väntar jag med att avslöja till allt är färdigt hos både bolagsverk och skattemyndigheten.....men det kommer! =O)

Morsdag firade vi, tre-generationer, med att åka till Granne med Selma på kafferep. Såååå kul var det att träffa Sussi och Raymond och hela deras gård. De hade verkligen gjort det så jättefint i det gamla stallet. Ljust och härligt med massor av färska blommor och pynt som hör till. Se gärna bilderna här nedan och ta absolut en sväng förbi Granne med Selma om du är i närheten av Sunne i Värmland.

Först möts du av en otroligt vacker entré.....
Där förstren är rikt utsmyckade både i foder och med blomlådor......
Väl inne möts du av en stor ljus lokal med massor av fönster där solen strålar in......och en disk med div. olika kaffekoppar så att du kan välja just DIN kopp!
Massor av fikabröd: Vetebröd, 7 sorters kakor och 2 olika tårtor blev vi bjudna på.....kan säga att linningen i byxan var gaska så trång när vi bröt upp och drog hem mot Dalom igen. =O)
Mårbackapelargoner i massor är väl ett måste om man bor Granne med Selma!
En gammal fin soppterrin fick pryda ett vackert bord i salen.....
Fint stilleben med uppställda väskor av olika slag......
Massor av ljus kom in genom de stora fönstren. Vacker utsikt utanför!Många vackra möbler att sitta i och vid under kafferepet....Som ni ser en genuin och vacker stämning.....

Förväntansfulla kafferepsgäster under den dignande syrenkronan......
Tack Sussie och Raymond för ett jättetrevligt och roligt besök med massor av gott kafferepsfika! Väl värt den långa resan och de extra milen pga. en fel visande GPS.....!

Tack för idag och ha en fortsatt trevlig nationaldag!

Tjingeling!

2 kommentarer:

Designe sa...

Oj så kul med hemsidejobb och fotograferande! Låter jätteroligt! Ser ut som ett riktigt trevligt besök hos Granne med Selma! Skulle gärna åka dit jag med! Kram :)

Granne med Selma sa...

TACK för ett jättefint inlägg från Mors Dag! Det är alltid kul att se sitt eget ura någon annas vinklar och perspektiv.

Grattis till alla dina projekt också! Det är härligt när det tar fart, men du får inte glömma att andas mellan varven ;-)

Stor kram till dig!
/Sussie