torsdag 3 januari 2008

Fynd!

Har ni någongång känt, och det tror jag ni har, ett sånt där jättesug efter att gå till en viss affär för att bara titta.....inte köpa. Det sunda förnuftet säger att pengarna är slut efter jul så, javisst titta bara.

Så går man då dit till denna rent ut sagt "jobbiga" butik ("jobbig" därför att de har alldeles för mycket fint som du vill köpa) bara för att TITTA.


Vad ser jag när jag kommer in..................REA - 50 % på julsaker!


Då är ordet TITTA bara som bortblåst.


Plötsligt kommer ordet KÖPA och tar över hela hjärnan och saknaden av pengar finns inte längre.
Kan liknas vid den lilla vita ängeln på ena axeln och den lilla röda djävulen på den andra, där ängeln vill vara förnuftig och hålla i pengarna och djävulen vill bara köpa, köpa och köpa.

Detta hände mig idag då jag efter jobbet bara skulle åka ner till butiken "Vackra Hem" och TITTA!
Vem vann då - den vita ängeln eller den röda djävulen! Svaret ser du här nedan!

Två härliga kuddar från "Himla", som passar perfekt med skinnkuddarna på min kökssoffa eller bland alla de andra kuddarna i vår TV-soffa, samt en liten lykta i "Fattigmans silver", bild tyvärr med lite blixt från kameran!

Tilläggas kan att det fanns väldigt mycket mer jag velat ha fast då kom den lilla vita och påminnde mig om pengarna så den lilla röda fick bara tre saker.

Lyktan får stå tillsammans med två andra små glaslyktor, från "House Of Olivia", på pelarbodet i sovrummet och sprida stämmning.På bilden syns även min krona "Vintersömn" som jag tillverkat själv. Jag har ju lite pyssel för mig då och då, bl a. lite olika "kronor" som ni säkert kommer att få se mer av längre fram. De går naturligtvis att beställa och priserna varierar litegrann beroende på storlek och vilket material som används.

Här, en lite närmare bild på "Vintersömn"

Japp, tänk att några fynd kan GÖRA DAGEN!

Kram på er alla!

2 kommentarer:

Wickans värld sa...

Kul att hitta en ny blogg!
Det händer väl att man inte "ska" handla... men... den risken får vi ta när vi går in i en affär!! Nån baktanke finns ju där när man öppnar dörren!!

Karin Krut sa...

Jahaarå, några fynd kan göra mycket för en dag :) Kuddarna och lyktan är verkligen fina. Vilken tur att du gick dit just då. Tänk så mycket pengar du tjänade ;)Äntligen har vi fått lite vitt här nere, det har faktiskt snöat i två dagar.
Ha en skön helg
Kram Karin