tisdag 8 januari 2008

Vardagsrum! Vilket århundrade?

I dag tänkte jag visa en riktigt "läbbig" bild. En av de rörigaste och värsta jag själv sett, faktiskt!I ett tidigare inlägg så fick ni se en blöt bild av vår halvfärdiga uteplats med två små granar i gjutjärnsurnor. På samma bild såg ni också fönster och dörrar från däcket in till vardagsrummet...., blivande vardagsrummet menar jag. För hur skall det kunna bli någon ordning av detta??????Visst är den bara för hemsk?


Alla ni kära besökare till min sida, detta är den hemska "före" bilden, nu hoppas jag att startskottet har gått för detta rummet och att jag om någon månad kan lägga in en bild där vi i alla fall har väggar och golv klart.


Det enda lilla problemet vår familj har, när det gäller byggande på vår vintern, är vårt intresse för vår-skidåkning, både på längden och utför, åka skoter, leva ute-liv, vårsol, gnistrande vita vidder, dra iväg med skate-skidorna på skaren på morgonen för att knappt ta sig hem i snöskummet några timmar senare, "goggels-bränna" (vitast runt ögonen vinner)......etc.


Ni kanske känner igen fenomenet. Här kommer några härliga bilder från tidigare vårar som bjöd på mycket av ovanstående vokabulär men inte så mycket byggande.....
eller som här.....

fast det här är också helt ok..........
med en härlig afterski när benen blivit för trötta för, den på eftermiddagen, mjuka snön.......naturligtvis något svalkande i den heta solen......

Fattar ni varför bygget tar lång tid,........vi vill ju så mycket annat också och när solen skiner då prioriterar vi "ute".


Nåväl många fritidsbilder blev det men nu åter till vårt hem.


Tidigare visade jag en av mina kronor, "Vintersömn". Här kommer en bild på min senaste krona, "Iskristall" som jag gjorde när jag inte hittade någon kristallkrona som passade oss!Blev nöjd med den! Har "Dimmer" på den så att jag kan välja ljusstyrka och det är mysigt i ett sovrum!! Vad tycker ni?

Detta var nog för idag,
Tjingeling!

4 kommentarer:

En inredoholic sa...

Roligt, hittade din blogg på jennys hem o harmoni!!

Jag kommer tillbaka, var så säker :)

Designe sa...

Visst är det underbart med vinter och skidåkning! Härligt med solen på bilderna! Fin lampa oxå!...och så tittade jag längre ner och såg renoveringen av utsidan på ert hus, OJ så vackert huset blev!

Hittade hit via jennys hem&harmoni jag med! :)

Jennyshemochharmoni sa...

Jag känner igen skräckbilden ;) Har presis samma kaos hemma hos oss på vissa ställe ;) Underbara bilder på skidåkningen! Det ser helt underbart ut! ha en trevlig helg! KRAM

Bergagårdens Lina sa...

Vilken förvandling ni gjort med ert hus! Riktigt kul att se! Det är också roligt att se att någon vågar visa upp de mindre fixade avdelningarna i huset! Vi har också några sådana rum...