torsdag 2 april 2009

Det finns så mycket fint!

Här kommer lite mer bilder från Trädgårdsmässan. Det finns så himlans mycket fint som man skulle vilja och som man får sån inspiration av.......
Trådspira från Mora var naturligtvis där och visade sina jättefina trädgårdsdekorationer......
Årstiden´s monter var så himlans fin och inspirerande och dessutom hade de en jättefin kofta som såldes ganska friskt, vit och rosa. Hade gärna köpt en sån men ibland måste man prioritera annat.....I hall nr. 2 fanns en utställare (tyvärr glömt namnet) som hade mycket "gamla" möbler, skåp, sängar, lådor, fåtöljer, soffor.......
Sängen var en riktig "blomstersäng" och den var jättevacker där den stod...........men för 26 000 penningar kommer den nog att stå kvar tills blommorna vissnat.
Här har vi ett häftigt skåp med gamla plåtlådor i........
......kommer också garanterat att stå kvar då man ville ha 46 papp för skåpet utan glasrutor och 1200 för varje plåtlåda som stod i...................... Sjukt! Helsjukt!
Ibland funderar jag om vissa tillverkare tar chansen att sätta sånna priser på dessa mässor...............för nog finns det nån "dåre" därute bland alla inredare som anser att det skulle passa fint hemma hos.........nån med kosing!!!!!
Sen kan man inte annat än att bli glad när man kommer till Gudrun Sjödéns monter.................den bara sprakar av färg, grönt, orange, gult, lime..............rött, rosa (även om jag fastnade för det gröna och oranga)....jag menar orange!
Japp, härliga bilder var det! Snart kommer ännu härligare bilder på ett annat ställe jag besökte förra helgen. Ha en härlig torsdagskväll och fredag. I morgon är det helg igen!
Tjingeling!

6 kommentarer:

Kamomilla sa...

Oj oj oj vilka priser! *himlar* inte klokt juh!

Malmkakan sa...

Heeej! Gud va härligt att besöka trädgårdsmässan. Kul att du delar med dig lite av vad du såg på bloggen.

Det var ett tag sen jag hälsade på dig så nu ramlar du in i min blogglista så jag inte tappar bort dig igen!

Visst är det härligt att våren kommit till Dalarna oxå!

Kram, Cecilia

essemia sa...

Ja, nog vet dom att ta betalt dom där. Visst var sängen vacker men det priset hade jag aldrig betalat. Ens om jag hade haft pengarna, ha, ha.
Här har vi haft riktigt skönt vårväder idag. Svårt att veta vad man ska ha på sig när det är 0-gradigt på morronen. Hoppas ni har det skönt också.
Kram Elzie

Lisbeth sa...

Hej & vad mkt fint du sett...
Många försöker sälja in att det är unikt och bara på mässan. Så då slår man till! några månadslöner vips borta!

Ha en skön helg, du och din familj och saffransbullarna!

Lisbeth

Bergagårdens Lina sa...

Fina saker och otroligt vackra blommor...men dyrt förstås. Längtar till våren!!

Designe sa...

Åh Lyllos dig som varit på trädgårdsmässan! Så underbar inspiration! Kan tänka mig att Årstiden hade en inspirerande monter! Så läckert med sängen full med blomster! Trevlig helg! Kram :)