tisdag 18 augusti 2009

Underbart är kort...alldeles för kort!

Oj, nu blev det verkligen en låååååång bloggpaus.....men så blir det ibland när en massa annat lockar mer än datort! Friskhetstecken tycker jag, vad tycker ni?
Jaha, så står vi då här med första frostvarningen på radion. Hörde den idag när jag åkte hem från jobbet som åter har startat......fast i lite annan form. Mer om det kommer senare.....=)

Vilken helt makalöst underbar sommar jag haft, visst lite regnig har den varit men ändå, jättehärlig.

Såååååå mycket roligt och spännande, mysigt och avslappnande samt endel lite jobbigare också men ändå otroligt kul.

Till slut så blev det ju också semester......, en hett efterlängtad semester som för mig blev ändå lite mer speciell men mer om det senare, i nästa inlägg......


Semestern började ju med att tidningen Tove Hem och Trädgård kom på besök och inför det mötet var vi inte direkt i slö och slappar läge som ni kanske förstår. Puh! men såååååå himlans kul och spännande och ännu mer spännande när repotaget skall komma i tidningen.

(möblerna på bilden kommer från Sofies AntikLoppis här i byn. En jättefin liten butik som väl är värd ett besök)

Vad har vi gjort mer i sommar då,......jo vi har fixat och trixat i vår trädgård gjort en rabatt framför altanen och sakteliga börjar gräsmattan ta form där det tidigare har varit åker och alldeles för högt gräs emellanåt. Tror nästan folk har börjat fundera om vi verkligen skall leva och bo på det viset.......men NEJ det skall vi inte. Vi tar det bara i vår takt och när tiden finns =).

Detta var sent i Maj.......

....och nu i mitten av augusti ser det istället ut så här......och nygjord gräsmatta som sakteliga börjar få rätt färg........

Såååå skönt när allt börjar ta form.

Slutet av semester kunde inte blivit bättre än det blev......!

En vecka på härliga Gotland som för oss alla i familjen blev en premiärvistelse på ön. Med fyra MTB-cyklar på taket gav vi oss iväg mot sydligare breddgrader. Ett mellanstopp hos Karin_Krut och hennes Lasse, ett jätteroligt återseende då vi bara ses i gång i halvåret (iallafall de sista åren). Övernattning i deras "lilla" fina torp.......hi, hi...(ler), min Frank som är närmare 2 m lång hade lite svårt att sträcka ut sig i full längd i deras hus. VILKEN tur att de båda är kortaren än oss två =). Sååå pittoreskt på en liten höjd över åkrarna som bredde ut sig utanför Linköping.


Naturligtvis blev det ett besök i hennes butik också men de bilderna och fortsättningen från vår Gotlandsvecka kommer i nästa inlägg, så håll utkik.

Tjingeling!

3 kommentarer:

Eddan sa...

Visst är sommaren alldeles för kort och i den här sommaren har verkligen regnat bort :-(.

Vi är nyss hemkomna från en liten tripp inom Sverige samt en avstickare till Estland. Tillbaka i fjällen igen och det är kallt och regnigt *brrr* Börjar jobba igen nästa tisdag sedan är det väl bara jullovet att vänta på ;-).

Må så gott! Ser fram med spänning emot reportaget i Tove.

Kram från Anette

Blåbärs och smultronstället sa...

Håller med dig att sommaren är alldeles för kort...ni verkar också ha haft en underbar sommar.
Fina bilder från ert hus också.
Kram Susanne

Jenny sa...

Kul att du är tillbaka! Låter som att du haft en toppenbra sommar. Härliga bilder! KRAM