söndag 2 augusti 2009

Sommar spa!

Så har det då äntligen invigts......vårt badkar alltså!
Mot eftermiddagen i går så kom värmen och alla moln försvann...... då, bestämde vi oss för att elda igång "pannmuren" ......för att sedan fylla upp badkaret och ta ett lungt och härligt sommarbad i den mörknande sensommarnatten.......!!!! I början steg röken sååååå fint rakt upp men efter en stund så märkte vi att vi lagt hela grannskapet i rök.......ooooops!
Lite piff och puff runt badkaret måste ju till för att skapa den rätta stämmningen, eller hur?
Lite badsalt och några "badrosor" tillsammans med......några riktiga rosor och lavendel..... ...och naturligtvis kandelabern och lite bubbel=)
Så blidde det riktigt mysigt och fint, riktigt sugen blev jag att kliva i och bara ligga och njuta läääääääänge=)
Just ja, tror ni att jag fick ligga där speciellt länge själv och njuta................näpp!

När jag väl kommit i och vant mig vid värmen i vattnen så såg både son och dotter hur härligt det var och sprang för att byta om för att hoppa i direkt efter mig i turordning.

- Hallå, mamma kom upp . Nu är det min tur!!!!!!!

Spa med njutning, jovisst......
Njutning är det faktiskt också när man ser att även barnen gillar den sköna stämmning som blev där nere vid vårt sommar spa.

Storebror hade lite svårt att dra sig upp ur lyxtillvaron för att sen lillasyster skulle få komma ner i badet där hon sen blev liggande en rejäl stund i ljuskandelaberns sken tittandes ut över åkrarna där älvorna börjat dansa i sommarnatten. =)
Sen var det faktistk dags att byta vatten innan mannen kunde hoppa i men med en riktigt varm pannmur och några vedträn till så var det snabbt fixat. Han var den som fick den verkliga njutningen med att läääääänge ligga och se ut över åkrarna och älvdansen i ljusets sken......., fast det är han värd.

Ha en skön vecka och lycka till med arbetsstarten till alla er som börjar jobba igen i morgon!


Tjingeling!

12 kommentarer:

Kamomilla sa...

Oj oj oj en sån härlig lyx!!! Måste vara fantastiskt i skymningen!! och kandelaber och allt! Det där är nog rätt sätt att njuta av livet!

MiA sa...

Guud så läckert!

Ullis/Leva på landet sa...

Så härligt lyxigt. Så du var också på marknaden i Rättvik i lördags, det var jag också. Undrar vad du gjorde för fina fynd. Blev några hit hem också. Gotland vad mysigt. Ska ni på medeltidsmarknaden? Är ju lite hit och dit med den nya turlistan. Alla båtar går ju inte riktigt som de ska än. Var på Gotland ska ni bo?

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Fyra årstider ღ My Lovely Four Seasons sa...

Gud vad häftigt..det kallar jag vardagslyx..jag skit i tvätt och allt annat..tids nog kommer en seg höst när man bara få vara inne. Måste visa min man..han kommer bli impad:-)
Kram Lotta

Huset vid ån sa...

Åh, vad lyxigt o skönt det ser ut..Har ni haft besök av Ernst?? Jättefint! Sommar Kramar Therese

Blåbärs och smultronstället sa...

Vad härligt med ett utebad och njuta av lite spa. Njut vidare:-)

Kram Susanne

Anonym sa...

Vilken vardagslyx! Underbar idé med en egen spa-anläggning, hihi. Hoppas ni får användning av den många fler gånger innan höstdimmorna lägrar sig. Men än är det ju låååångt dit!

Solkram från Eva-Mari

Maries Pysselblogg sa...

Det där ser riktigt härligt ut!

Lime sa...

Jo, jag tackar jag. Ett eget hemmaspa! Det skulle jag kunna tänka mig faktiskt. Har haft funderingar om en utedusch men inte kommit längre än just funderingar.

Jag visste inte att du bor i Nusnäs. Mora visste jag, men inte exakt vart. Men jag vinkade ju när jag stod på trappan vid Nils Olsson mé en häst under armen :-) (hehehe!)

Ha dé!

Anonym sa...

Men du sååååååå underbart det där lät och såg ut. Härligt! Kram Sofia

Sköna o Gröna Ting sa...

Ho ho.., TÄVLING på gång, var med du oxå!!
Ha en underbar vecka
Kram
Marianne

essemia sa...

Det såg riktigt härligt ut. Men var har du fått tag i de rosorna? Tyckte dom var jättemysiga.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie