lördag 29 augusti 2009

Svart vitt!

Hej Hopp!
Oj, va länge sedan det var som jag gjorde något inlägg om inredning...................hm, brukar faktiskt bli så under delar av året.

Plus att jag senaste veckan när jag tänkte göra ett nytt ilägg och bara skulle ta en titt in hos Sarah på Storegården så fick jag med mig någon sorts bacill tillbaka, hennes butiks sida hade tydligen blivit kapad och olyckligtvis så fick jag med mig något där ifrån. Vår dator fick dilerium här hemma och mannen blev plötsligt virus-doktor. Så fruktansvärt tråkigt när en viss sorts människor är ute efter att bara förstöra för andra. Lider med henne och hoppas att dessa som finner nöje i detta får ett riktigt elakt virus själva. =0(
Vill bara skicka ut en liten varning till er som brukar gå in till henne att INTE klicka på länken som hon lagt in som säker till sin hemsida.............det är troligtvis där som bacillen placerats.

Nu är vår dator frisk igen och jag hoppas att Storegården kommer tillrätta med sin också.


Tänkte idag visa lite svart-vita bilder som jag tagit runt om på vår gård i sommar. Svart-vita bilder ger en speciell känsla tycker jag. Svårt att förklara men litegrann "back to basic", naturligt och avskalat.............Är det farfars händer som jobbat med denna såg månntro.....................efter arbetsdagens slut.....
Härbredörr.......Enkelhet.......Märkt av tidens tand........Lämnat efter sista baket..............Japp, det var alles!
Ett litet tips som jag vill ge alla er som gillar att se på vackra bilder är att hälsa på hos Lotta på Mitt_liv_på_landet. Sååååå jättefina bilder! Sitt och njut en stund!
Ha en trevlig helg och kika gärna snart igen, fler inlägg på G där nästa handlar om "Detaljer" =0)
Tjingeling!

3 kommentarer:

Kamomilla sa...

Hej!
vad tråkigt tråkigt med virus!!
Vad är föremålet i mitten på nedersta bilden???

Fyra årstider ღ My Lovely Four Seasons sa...

Vad gullig du är som tipsar om min blogg..fota är verkligen toppen kul.
Kram Lotta

Sköna o Gröna Ting sa...

Men vännen.., hinner du vara ledig lite oxå?!??!?
Du har väl inte jobbat bort hela sommaren utan hunnit njuta lite i dom få solstrålarna vi haft i år!
Idag är jag bannimej ledig och tänker inte göra allt för mycket, bara softa, dricka massvis med kaffe och bläddra i min underbara bibel..., Romantiska hem och Inspiration i vitt!!!
Imorgon bär det iväg till Grebbestad (sommarhuset) och där behöver man verkligen inte vara rädd för att stressen knackar en på axeln.., där bjuds det på lugn och ro.
Hoppas du får en lång och skön helg Eva-Mari.., ta väl hand om dig!
Kram Marianne