onsdag 9 februari 2011

Det spirar......


Ja, åtminstone i ett av mina fönster.....

Såg att en av sticklingarna som blev kvar inne under höst och vinter nu börjat spira med några små blad....., det betyder att dagarna blir ljusare och varmare..... =O)

Härligt, ser fram emot en underbart fin vårvinter med massor av skidåkning och njuta i vårsnön.

Tog sen en titt på de andra pelargonerna som står i lillstugan...., hm........., inte lika spirande kanske men en skvätt vatten fick de i alla fall så kanske de så sakteliga kommer igång de med ..............så småningom..

Visst är det härligt när man får in lite färg på fönsterbänkarna och ännu härligare när solen skiner på de vackra blommorna....., grodperspektiv, ja jag vet men det var enda sättet för att inte visa vilka oputsade fönster jag har......=O(Håll till godo och njut av färgen......., nu skall jag skjutsa in lite matbröd i ugnen och sen ta en tur med sparken i solen.

Tjingeling!

7 kommentarer:

Annika sa...

Nej se där... med solen kommer Eva-Marie....:) o nu kommer pelargonerna... ska hämta mina från vinterförvaringen till helgen jag o försöka väcka lite liv i dom... alltid lika spännande att se vilka som överlevt... solen strålar o näsan i vädret är statusen här idag... härligt... Kram Annika

Designe sa...

Åh va härligt när det börjar spira i pelargonerna. Måste börja vattna på mina nu tror jag!:) hehe..håller med om att hörnan med gamla pellisar inte var lika inspirerande :) Vilken vacker tapet ni har där i lillstugan! Annorlunda! Visst är det härligt med solen och kanske ta en skidtur eller sparktur! Kram :)

Kamomilla sa...

Halloj! Jag tror det var du som frågade om vad jag studerar. Jag går en ettårig grundkurs i fototeknik och bildredigering. Jätteskoj!

Anonym sa...

Hej min namne! Pelargonskottet ger en riktig vårglädjekick! Jag som älskar att plantera om blommor, dreglade nästan när jag ser dina vilopellisar! Tänk att sätta (t)händerna i dem:)
Såg din soffnamnsundran. Jag har gamla ikeakataloger och ser att soffan är en Kristianstad. Fast i katalogen hör det till två lösa armkuddar också. Hoppas det hjälper dig och att Bemz har överdrag till den.

Lycka till!
Kram Eva-Mari

Huset vid ån sa...

Vilka våriga bilder du bjuder oss på! Härligt när det kommer nya liv i krukorna!
Vad fin din tapet var i lillstugan....

Hoppas att din son har piggnat till nu!
Här hemma är Wilma "skruttan" sjuk med feber o halsont....

Ha en bra dag vännen!
Stoor Kraaam från mig/ Therese

Zaga sa...

Visst är det härligt att plantera om perlagonerna och se dem gro igen!! Jag planterade om mina förra veckan och jag kan redan se hur de skjuter skott eller blad. Såg också att min fuxia vaknat till liv efter vintersömnen. Nästa gång får den ny jord och lite omvårdnad.
Önskar Dig en härlig helg och lycka till i skidspåret!!

Kram Eva-Lis & Zaga

Ljusa vardag sa...

Ja pelargonerna ser inte så roliga ut nu för tiden, men det ska förhoppningsvis bli bättre ;) Nu går vi mot ljusare tider. Ha en fin alla hjärtans dag. Mysig blogg du har! Mvh Anna