tisdag 1 februari 2011

Trist......!Trist! Det är ordet för dagens väder....... =O(

Annat var det igår när jag tog en tur med skidorna i strålande sol och helt nydragna spår mellan Eldris och Läde. Suuuuuuuuuper!!........men ack så jobbigt för en som tappat all sin forna kondition och styrka i armar. Riktigt eländigt känns det när man efter en uppförsbacke känner att det bara ekar helt tomt i triceps på backens topp...... =O(

Men skam den som ger sig, nu är hon på G. Inskriven på Class Gym och längdskidorna iordning för en tur när det passar så..................nu blir det andra bullar! =O)

Och, vad är väl skönare än att efter ett härligt pass i fint väder få , duscha och äta en god lunch framför kaminen.......=O).

Med solen kommer också inspirationen.....här lite härliga bilder att inspiraras av, från Garbo Interior och Ulriksdals slottsträdgård....... Lycka till! =O)

Ni har väl sett att ni kan tävla om biljetter till Trädgårdsmässan "Rum och Trädgård" på Kistamässan 10-13 mars. Klicka bara på bilden som finns på höger sida högst upp i min blogg och du kommer till Theresé med bloggen Huset vid ån som just nu lottar ut 10 biljetter till denna mässa. Tävlingen pågår till 13 februari så du hinner.........

En fråga som jag hoppas att någon i denna cyberrymd kan hjälpa mig med........

Har en 20 år gammal IKEA bäddsoffa, tre-sits som nu mer har en vedervärdig och trasig klädsel. Soffan har stått isärplockad och undangömd i x-antal år men nu skall den åter användas uppe i stugan där vi behöver extra sovplatser och samtidigt en skön soffa att sitta i. Kvalitén på soffan är fortfarande superbra men som sagt.......den behöver ny klädsel. Vet du vad denna soffa från IKEAs "gamla arkiv" heter?
Tänkte nämligen kolla OM det finns någon klädsel färdigsydd till denna soffa i vårt avlånga land. Annars har jag ett rejält projekt på G och får sy en ny själv men ...........................det är en jä......lans massa jobb...!

Lämna gärna en kommentar eller skicka ett mejl om du vet något om soffan. =O)Tjingeling!

2 kommentarer:

Huset vid ån sa...

Hej Eva-Mari!
Vad kul att höra ifrån dig.
Nu har jag läst ikapp mig härinne, och mina tårar rann ner för mina kinder när jag läste om din älskade pappas brtgång. Det var ett ortoligt fint o vackert inlägg.
Jag törs inte tänka på den dagen då mina föräldrar ska lämna denna plats på jorden.

Vad kul att du vill vara med o tävla om biljetterna till mässan i Kista. Jag håller alla tummar o tår för att du ska vinna några biljetter!
Jättefina inspirationsbilder från Ulriksdahl....

Stora o Varma Kramar till dig från mig/ Therese

Charlotte sa...

Inte en aning vad din soffa heter! Men kolla i på Bemz, dom har ju klädslar till det mesta! Jag kör med fleecefiltar i mina Klippan soffor! Otroligt bekvämt när man har hundar!