måndag 28 februari 2011

Tillökning......


Hej hopp!

Visst är det så, vi väntar tillökning!

En liten vacker fröken som så småningom skall heta Elsa.
Just nu så är de 4 veckor gamla och det var verkligen jättesvårt att se skillnad. Ett gäng trötta sovande "gofisar" som plötsligt for runt och ville upptäcka världen när de hörde nya röster i köket där de bodde. Vi tog plats inne i deras lilla hage och fick genast sällskap av nyfikna, klättrande, tuggande, morrande små guldklimpar. Sååååååå söta allihop! Plötsligt blir världen sen så otroligt jobbig så man bara dimper ner på rygg i ett mysigt varmt knä och somnar på stört när någon börjar klia en på magen......!Allt under bevakning av mamman som heter Tia och är en jätte rar och vacker mor till 9 valpar.
Hela familjen längtar redan till nästa gång vi får besöka kenneln "Björnåns Kennel" och "våran" valp. Ännu inte helt bestämt vilken av tikarna det blir men vi hittade alla en som föll oss i smaken och i sinnet så vi hoppas på att det blir hon.....vår blivande Elsa.

Tjingeling!

4 kommentarer:

Pia sa...

Hej!
Visst är dem underbara. Vi har en liten Maja hemma hos oss nu, 14 veckor är hon. Hoppas att ni får er lilla tjej snart, tiden går så fort.
MVH
Pia Bergsten

Carolin sa...

ÅÅÅh, vad härligt!!! Valptiden är ju helt underbar :)

Även om jag är rätt glad att Spajk nu räknas som unghund ;)

Kram Carolin, Dizni & Spajk

http://www.arrdiz.se

Designe sa...

Åh vilken söt liten Elsa!:) Ja, alla var söta! Så mysigt! Förstår att ni längtar! Kram

Zaga sa...

Grattis till Er tillökning! Hon är jätte söt!!
Ska bli kul att följa henne i fortsättningen. Här planerar vi parning till dec/januari dvs om ett år. Då ska Zaga få tillökning. ;-)

Förstår att hela familjen är i valpyra. :-)

Må så gott!

Kram Eva-Lis & Zaga