torsdag 17 februari 2011

Nyöppning!


(Dagens blombild samt bilder om Nygårdsanna har jag lånat från nätet)

Vill med detta inlägg skicka en jätte- LYCKA TILL- hälsning till min supergoa väninna Anna, som idag har nyöppning av sin butik på Mäster Samuelsgatan 6 i Stockholm.
Butiken....... nygårdsanna.......och har genomgått en renovering där Anna nu format butiken precis som HON vill ha den.......och med tanke på att butiken i Garsås håller till i "gamla lagårn"..... så kan jag tänka mig att det blir en bladning av hembygdens lagårdskultur och industriellt avskalat. Tyvärr hade jag ingen möjlighet att åka ner och lyckönska så detta får bli min hälsning tillsammans med en liten blomma via nätet.......och till dörren. =O) Grattis och LYCKA TILL ANNA med personal!

Annars för min del så är det soffa som gäller, TACK till alla som engagerat sig för att hitta soffans namn. Fick beskedet från IKEA själva att de tyvärr inte hade någon klädsel kvar till denna soffa.......!!!!!Konstigt! soffan är ju bara över 20 år gammal!!!! ;O/
Ej heller någon av de företag som syr upp nya klädslar hade min soffa som alternativ sååååååååå, så får jag sy själv...... och jag är på G. Ryggdelen är klädd och klar så nu väntar sidostyckena på att kläs.....Syateljé har det blivit i sovrummet, enda rummet där tyget kan få ligga på golvet och ta plats i flera dagar utan att behöva plockas undan......, för såååååå snabbt går det inte! Sen blev det faktiskt för några dagar sedan ett annat mastodont jobb gjort. Sonens om började bli frisk från sin influensa tyckte vi kunde göra något tillsammans så han föreslog att vi skulle röja den gamla "kattvinden" som förövrigt lillasyster i familjen hade som sitt första rum när hon var en tvärhand hög....! Sagt och gjort. Vi röjde och började rensa ur vad som skall vara kvar och vad som skall säljas på vår gårdsloppis som vi skall ha i Maj. Otroligt vad man samlar på sig, massor av barnböcker, vuxen böcker, leksaker, prydnadssaker, kläder och allt som går att stoppa in i en garderob.
Håll utkik här på bloggen om ni vill göra loppisfynd när det blivit snöfritt och vårsolen har värmt upp ladan. Snacka om att det blev stökigt på övervåningen......., här ser ni att det inte alltid är så himlans städat och fint i ett inredningsbloggs-hem. =O). Suck!

Meningen är väl att det skall bli bättre sen.....!

Trevlig helg på er alla!

Tjingeling!

2 kommentarer:

Kamomilla sa...

Oj så du står i! Vad flitig du är!
Soffan blir säkert superfin!!

Ullis/Leva på landet sa...

Vilket jobb du har skaffat dig med soffan, det skulle jag aldrig fixa att göra. Skulle bli arg på allt innan jag hann börja. Att röja behöver man göra hela tiden, förstår inte hur mycket man samlar på sig. Grattis till dina biljetter till mässan. Ska också dit men har fått betala själv ;)
Nu väntar Mora för mig i tre dagar. Få se om jag hittar några roliga butiker att besöka.

Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram Ullis