måndag 1 december 2008

Pricken över i och en Award

Pricken över i..........ja, vardagsrummet var ju i det närmast klar så när som pricken över i som fattades. NU har pricken kommit på plats............Tänk va underbart det var att få starta första brasan och känna den underbara värmen som spred sig i rummet. Fast jag måste erkänna att vi hade lite svårt att få igång den först och sen eldar man på ett lite annorlunda vis i denna mot den gamla vedspisen och kaminen i sovrummet. I denna Jötul 373 räcker ett vedträ hur länge som helst........känns det som, vi får lära oss allt efter som.....Underbart härligt är det iallafall att den flyttat in hos oss!

Gissa vad jag fått..........Jag har fått ytterligare en award, JÄTTEKUL tycker jag. Denna gången från Zinkbaljan. Tackar med många varma kramar för den och skickar den vidare som reglerna säger till 7 stycken som jag ofta hälsar på hos.
Regler: 1. Den nominerade får lägga upp bilden på hans/hennes blogg. 2. Länka till personen du fick den ifrån. 3. Nominera minst 7 st andra. 4. Länka till dem i inlägget. 5. Lämna ett meddelande på den nominerades blogg.
Kika in hos dem alla så får ni se jättehärliga och fina bloggar med mycket jul inspiration.....
Tjingeling!

9 kommentarer:

Annika sa...

Varmt o skönt vill man ha.... här eldas det också friskt just nu.... det är så mysigt.... KRam Annika

Designe sa...

rHej och tack snälla du för award! Va glad jag blir! Jag blir så inspirerad av att tita in här! Har skrivit i inlägget om dörrfodret m.m oxå för att det inte skulle bli så långt här..så du får titta där oxå!:) Så himla fina bilder från advent i förra inlägget och så mysigt med kaminen ni satt in!
Kram :)

Romantiska Hem sa...

Hejsan!
Så roligt att du gillade min blogg och att du lämnade en kommentar så att jag kunde hita tillbax, här fanns väldigt mkt vackert att inspireras av. Ja, boken kommer jag att skriva en hel del om i min blogg så småningom, det är såååå skoj och vi har fått ihop ett så underbart bildmaterial så ja, den är jag stolt över, ler.
Ha det gott! Kram Petra

Guldkant På Livet sa...

Tusen tack snälla du!!! Så glad jag blir att du tänkte på mej!!! Tjusiga adventsljuskrukor och vackra vita pållar i fönstret och så mysigt med en hög av fina Nordiska tidningar, jag såg den översta häromdagen men köpte den inte, kanske jag ska det ändå... tack igen från Mari.

Lisbeth sa...

Stort tack ska du ha, gulliga du!
Vad roligt att du finner inspiration hos mig...
Du har ett underbart hem med många vackra rofyllda ting, härligt!
Trevlig adventstid!
Lisbeth som blir stolt över att du tänkte på mig!

Kamomilla sa...

Kaminmys... Fins det något härligare? jag förstår att ni njuter!

Tack för awarden, jag blev riktigt jätteglad. Jag har dock gjort ett principbeslut att inte skicka awarder vidare, jag hoppas du förstår. Jag håller min blogg neutral från awarder och utmaningar. Men jag är glad för varje award jag får i alla fall!
Tack för det!
Kram

Jennyshemochharmoni sa...

Ser helt underbart ut! Att ha en eldstad är verkligen helt underbart! Nu ska jag titta runt lite till i din fina blogg :) KRAM!!

Kallholmen sa...

Visst är det underbart med brasa i Decembermörkret. Har läst din kommentar på hur våra möbler syns i butikerna och du har helt rätt. Det är något vi måste jobba mer med.
Tack.
Carolina

Karin Krut sa...

Ååh tack så mycket för awarden. Vad fint och adventigt ni har gjort! det ser så himla mysigt ut. Vi ska åka uppöver till jul så då kanske vi kan kvista förbi och hälsa på er och allt det nya i huset ;) Jötul är nog världens bästa kaminer, vi har EN som vi värmer hela mammas jättehus med, super!
Ha en skön vecka
Kram karin