måndag 8 december 2008

Winter Wonderland

Hej hopp alla glada!

Sitter hemma och jobbar idag eftersom jag har en rejält förkyld dotter men medans en kopp kaffe slinker ner vill jag bara visa vart jag och mina arbetskompisar tillbringade Fredagskvällen för lite julmys! Ett ställe väl värt att göra reklam för!

Smidgården i Fryksås, var vårt tillhåll denna kväll. Här finns Liselott med personal som kan erbjuda både mat, dryck samt ett helt underbart spa med olika behandligar som bara kan göra livet lite mer lyxigt och lättlevt!
Så himla mysigt och här snackar vi Winter Wonderland. Tyvärr så hade kameran svårt med skärpan pga. det ymniga snöfallet men några stämningsbilder kommer samt även några av interiören.



Gå gärna in på Smidgårdens hemsida och kolla in allt som erbjuds. Och vill du ha julstämming samtidigt med avslappning,.......då är det till Fryksås du skall ställa kosan. Ett spa som går i fäbodinteriör med gamla timmerbyggnader samt, skiffersten (därav de mörka bilderna......kanske). Ligga i poolen och samtidigt se hur snöstormen viner utanför........=) ....eller som i fredags kväll, det ymniga snöfallet som gjorde att vi fick pulsa till och från gården.
Men det är inte bara Fryksås som har Winter Wonderland, vi fick faktiskt en hel del av den snön hemma hos mig också så på söndagen bar det av ut i skogen med kameran. Titta och njut....för det gjorde jag. Nu i skrivande stund är det 2 grader varmt och omväxlande regn och snöblandat så träden är inte längre lika snötyngda.


Först några "vinterträdgårdsbilder........

Trädgårdsprydnad från Trådspira i vinterskrud.


......och så några bilder från skogen.....

Ladan i skogskanten blev så härigt vacker med snötyngda grenar och tak....

Det fanns fler som tyckte att det var underbart med så mycket nysnö........fast det blir lite jobbigt efter ett tag....


Ha det så bra i veckan.....


Tjingeling!

13 kommentarer:

Magdalena Martin sa...

Hej Eva-Mari
oj Vilken mysig blogg du har, vilket vinterväder, så vackert! :) kikar in och säger stort grattis till vinsten av Björk kransen från PAR COURRIER som du vunnit i tävlingen på min blogg :)
Känns som den kommer att passa jättefint hemma hos dig! :-D
Varma hälsningar och ha en fin vecka,
/Magdalena
ps dina lussebullar såg väldigt goda ut!!

Bergagårdens Lina sa...

Hej!

Vilket vackert landskap du bor i! Fantastiskt! Och vilken söt vovve :)

/Lina

Kamomilla sa...

Underbara bilder och vilket härligt ställe ni besökt!!

Karin Krut sa...

Shit va´ avis jag blir på snön ;) Kolla in hos mig får du se vårt väder :(
Det låter som ni har haft en riktigt härlig dag!
Kram Karin

Designe sa...

Åh, så underbart vintriga bilder! Så där vintrigt har vi med, det har toksnöat till och från här på sistone och jag älskar det! ..det skulle kunna få snöa varje dag..nästan :)
Smidgården ser ju jättemysig ut oxå! Bra tips!
Ha en bra dag! Kram :)

Annika sa...

Åh vilka underbara vinterbilder... gillade stället ni var på o hade det mysigt... ett riktigt drömställe..... hoppas tösen piggar på sig... Kram Annika

Kallholmen sa...

Otroligt vad mycket snö och vilka vackra bilder. här vid kusten är vädret så huller om buller 10grader på morgonen och regn innan kvällen. Men man hoppas på en riktigt vit Jul.
Carolina

Elzie sa...

Vilka ljuvliga bilder du visar. Ser helt underbart ut. Här snöar det också idag. Ligger säkert 5 cm på marken, ha, ha.
Du har något att hämta inne hos mig.
Ha en bra dag.
Kram Elzie

Anonym sa...

Å så vackert med all snö! Vill också ha snö - som ligger kvar alltså... :)

hemtrevnad marie sa...

Å, jisses vad jag längtar till Dalarna nu igen då!!!!
Vilka härliga vinterbilder!!!
Sen måste jag ju säga att ert vardagsrum blev jättefint!!!
det var ett tag sen jag var här hos dig...blir ju lätt så när man inte kan länka själv, hihi!
Ha en fin fortsättning på veckan!!
kramis

Peter Olofsson sa...

Fin och trevlig blogg precis som du skriver på en kommentar man bloggar runt så hamnar man po olika ställen via länk och isin tur till nästa länk osv. Trevligt tycker jag som har två bloggar dels den här jernsaxen samt en om prylar www.oumberligating.blogspot.com mvh från Peter Olofsson

Vit Gladiolus sa...

....huuu jag blir tokig när jag ser dina vackra bilder!!! Helt fantastiska!!! Å lilla voffsningen hade massor av snö på tassarna!!!
Kram på dig!

Anonym sa...

Mycket härliga bilder! Snön ställer till det för de flesta djur, men det är kul när hundarna leker och hoppar och stojar! Grisarna springer ut och gör vad de ska, sedan springer de in lika fort :-)