måndag 14 maj 2012

Lite nytt i sovrummet!


 Det var läääääääänge sedan det handlade om inredning på min blogg..!
Livet består av såååå mycket mer än inredning och emellanåt den mörka tiden på året blir jag bara lite trött och less på att fixa om och dona här hemma. Det får helt enkelt vara som det är.......

Men NU har vårsolen kommit (åtminstone) vissa dagar. Snön är förhoppningsvis äntligen helt borta och allt börjar åter spira och växa så det knakar. DÅ kommer inspirationen tillbaka att även fixa lite inomhus!

Fick plötsligt åka, i princip med blåljus, till Gävle en dag för någon vecka sedan.....för att hämta "feta däck" tillsammans med sonen. Allvarligare än så var det alltså inte...., men han ville inte åka själv då han inte riktigt hittade så mamma följde gladeligen med men med ett litet krav. Att få gå in på det stora blå varuhuset i Valbo! =O)
Japp, naturligtvis!  Sen att vi också fixade skjorta och skor till den stundande balen för hans del!  Japp, naturligtvis! =O)

Sagt och gjort, vi drog i väg när han slutat skolan och hämtade hans "feta däck" till sin King Cab och sen blev det lunch på IKEA innan vi kilade runt och hämtade det viktigaste.....ljus och servetter!
Men sen hittade jag såååååå fina påslakansset till spec.pris just då och dessa bara skrek efter att komma hem till vårt sovrum och vår säng.!!! Då kunde jag ju bara inte gå i från dem.....så de fick följa med hem!


Vi hann ju också med en snabb runda inne på köpcentret där vi hade sån tur och  hittade ovan nämda varor till "him self"! 

Inga kommentarer: